Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kolondrum

    félisten

    A vihar kicsit megkavarta a netet nálunk. Ledobált hol 2 - 20 percenként de volt ,hogy 8 óránként. Nem szoktam bejelenteni mert más megteszi helyettem, de terhessé vált a dolog és felhívtam őket. Jött az sms, mail h a hibát felírták a kollégák intézkednek. Ugrok egy pár napot. Most szólt fater jön a t-home, itt matatott a gépem mellett központtal dumált stb. Megkért (mivel látta mi van a szobámba, onnan szolgálta magát ki szerszámokkal), hogy még ő az oszlopon van addig én válasszam le a netet és a telefont. Tehát a szűrőt tegyem rá a bejövőre stb. Addig ő matat kint és majd hív telefonon. Nálunk légkábel van mert 90m-re kezdődik a fűút tőlünk. Elmatatott, kész lettem, hívott, ellenőriztem, működik.
    Meglepett! Ilyet még soha nem csináltak mindig telefonon próbáltak megoldást találni. Én nem értek hozzá de valami 500Kohmos zárlatunk volt? Lehetséges?

    jorden06! AHA! Már értem miért kérdezték meg pontosan a telóba h T vagy R-es! :C Nekem a köztudottam rossz van ami mióta netünk van ki sem lett húzva huzamosabb ideig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák