Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kondenzációs kazánhoz tudtok ajánlani szünetmentest? Kb. 160w-ot eszik maxon. 3-4 órás áramszünet áthidalásához mekkora ups kellene?
Másik kérdésem, egy nvr-hez milyen ajánlott?
Néztem a Pcx készletét, csak nem tudom kiszámolni. 360w 600va meddig elég 100w fogyasztással? Aksi kapacitást nem adnak meg.Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Kérnék egy kis segítséget.
NVR-hez milyen ups ajánlott? Jó lenne, ha nem csak 15 percig menne a szünetmentesről.
2kamera+1hdd, 1 router. (számoljunk 100W-tal mondjuk)
Honnan lehet azt tudni, hogy egy szünetmentesbe mekkora/melyik aksi rakható be? A legtöbb weboldalon egyáltalán nem jelzik. Annyit tudok, hogy apc-nél lehet több aksit is használni, de gondolom egyéb gyártóknál is van hasonló lehetőség.[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
válasz Cs1csó #24236 üzenetére
Ok, értem, inverter+aksi logikusabb. Ezt kérdeztem anno a kombi kazánnál is, hogy lehetne áthidalni pl. 2 órát, de aztán nem foglalkoztam még vele.
Kameránál szerintem értelmetlen, ha csak 15 percig üzemel, mert azt kivárja simán aki lenyomja a főkapcsolót. Risztó szerencsére megy 6-8 órát is 8Ah aksival.Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest