Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz szasanyi #21167 üzenetére

    Az eligazításhoz jó lenne ha leírnád nagyságrendileg hogy milyen jellegű berendezések között oszlik meg a 380W, valamint hogy mi a legkisebb számodra elfogadható áthidalási idő, tehát pl elég csak 10 percig kitartson, vagy tényleg fontos kamerás rendszer 2-3 órás áthidalási idővel.

    Az áthidalási idő eléggé hektikus, mert nem mind1 a terhelés típusa sem, ahogyan az sem hogy adott egység hány aksival van szerelve, azoknak egyenként mennyi a kapacitása, ahogy a terhelés mértéke sem lineárisan fogyasztja az aksit.

    #21168 Jorus
    2 dologra tudok gondolni:
    egyik, hogy tisztán színusos kell neki. A kipróbált típusok között van ami tutira tisztán színusos jelet ad a kimeneten?
    Attól mert "APC" az is sokfélét gyárt, konkrét típusok kellenek, nem csak a márka.
    Ha van ami tisztán színusos jelet ad és az se jó neki, akkor sajna szerintem tényleg az átkapcsolási pár miliszekundum lehet a gond, amihez online típus kellhet.
    Tehát hogy a PS5-höz adott tápegység nem olyan gyártmány amiben a puffer kondi elég méretes, így azonnal eldobja a feszt és lekapcsolja magát biztonsági okból.

    Még ha külső tégla van a PS5höz, akkor is mivel nem ismerem az adott eszköz lelkivilágát, nem merem ajánlani jó szívvel hogy cseréld le a PS5 tápegységét minőségibb, más géphez szánt, de azonos kimeneti paraméterű más tápegységre. Lehet van valami extra pin ami miatt tönkremegy a konzol, nem tudom...

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák