- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ifju
aktív tag
Vennék am2-es alaplapot.
-
krups8
tag
válasz Iomega #10053 üzenetére
Jó messze van, de lehet mindjárt. Mondjuk elgondoltam már, hogy hagynom kéne egyelőre, mert diéta van, aztán a 2 számmal kisebb már nem olyan. Elég összetett, bonyolult ez most, de megnézem majd akkor Hervist. Igaz nem annyira vagyok jóba vele, mert egy éreztre nem húha melegítő együttest vettem ott 2éve 17-ért, Vaterán meg 5600-ért még jobbat. Alsótfelsőt. Jó ez biztos a Nike bűne, de na kösz meg fogom nézni.
-
robick5
tag
06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok, megbízható, hozzáértő laptop-notebook szerelőt nem tudnátok ajánlani a környéken ? Sony és Toshiba géphez kellene majd.
A márkát csak azért írtam, mert pár éve egy sony laptop ventit szerettem volna tisztíttatni és több szaküzletbe is bevittem, ahol úgy néztek a gépre, mint egy ufóra, mert szerintük az nem olyan gyakori gép és túl bonyolult a szétszedés stb. Sajnos ezeket az új gépeket már nem merem szétszedni, mert egy venti tisztításhoz is darabokra kell szedni a gépet és a szalagkábelek nagyon érzékenyek stb. -
Iomega
addikt
válasz Krystal_s #10056 üzenetére
Szippantsd ki porszívóval a ventilátornál a port, nekem bevált tökéletesen, és egyből alacsony lett a hőfoka a gépnek, azóta fel sem pörög a ventilátor, csak , ha nagyon terhelve van a gép.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
robick5
tag
válasz Krystal_s #10056 üzenetére
Szia!
Ha még garis a noti,akkor egy pumpával megoldhatod a problémát,ha nem,akkor én is meg oldhatom neked,teljes portalanítás,pasztázás kedvező áron.06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
BossBoss
őstag
Van nálam egy doboz nicorette 25mg nikotin tapasz. Magamnak vettem 2 hete a leszokáshoz, de nem használtam belőle semmit. Sikerült akaraterőből. Szóval ha valaki ismer olyat aki használja vagy leszokna annak tudom ajánlani! 3,8K patikába! 2K-t oda adom.
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
Nem poros a gépem ! Vigyázok rá. Az említett Sonynál az volt a gond, hogy pár év után nagyon meleg volt a proci és mindenképp meg kellett nézni a ventit és hűtőpasztát.
Mindkét géphez csak Bp-en van szerviz és jobban szeretem személyesen intézni a dolgokat.
Általánosan kérdeztem, hogy tudtok-e szerelőt, ha bármi gond lenne valamelyik gépemmel, akkor legyen kihez fordulni, megnézetni.
Jelenleg pl úgy néz ki, hogy a Toshiba zsanérja kilazult, mert a gép sarkában a kijelző mozgatása közben picit mozog és kezd szétjönni az illesztésnél. Beszéltem már szerelőkkel és csak egy apró csavart kellene meghúzni, de ! ahhoz darabokra kell szedni az egész gépet, annyira hülye helyen van a csavar. Szétszedni én is széttudnám, de főleg a szalagkábelek miatt nem szeretném.... -
Iomega
addikt
válasz Krystal_s #10062 üzenetére
"Nem poros a gépem ! Vigyázok rá."
Én is vigyázok a gépemre, még a lakást sem hagyta el soha, mikrokarcmentes. Ettől függetlenül a ventilátornál a por bemegy, és érdemes tisztítani.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Krystal_s
addikt
válasz Iomega #10064 üzenetére
Basszus nem értem mit írtam rosszul, vagy mi volt olyan nagyon félreérthető. Példának soroltam fel, hogy esetleg majd mi miatt lenne szükségem szakemberre.
Mééég nem poros, alig használtam...Természetes, hogy takarítom. Sűrített levegővel is (ami már nem olyan erős ),de inkább porszívóval óvatosan, ahogy kell. A sony gépnél pedig írtam, hogy ott mást is nézni kellett. Nem kioktatást kértem, hanem egy hozzáértő szakembert.
Jobb lett volna, ha nem a port írom, hanem a csapágyakat, vagy a pasztázást. Ahhoz is darabokra kell szedni az egész gépet, amihez én nem értek, de egy szakinak simán megy. -
busman
veterán
Keresek laptop vinyót ide csatolóval.egy csokit megér.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
robick5
tag
06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
BaLee
addikt
Van pár 512-es DDR400-as memóriám, ha érdekel valakit.
-
beci
őstag
Szokott itt valaki Pandawillről rendelni?
28-adikán rendeltem,a státuszom még mindíg Processing.Ez természetes?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
net84
őstag
válasz Krystal_s #10062 üzenetére
Hello!
Ha javításról lesz szó, keress nyugodtan. Az alkatrész ellátást nem tudom garantálni minden típushoz (vagyis igen, de nem feltétlenül éri meg). Számlaképes, hivatalos minden (nem sufnibarkács).
Toshiba zsanér - ha a csavarpontok lazák, azokat minél előbb meg kell húzni, ha a zsanér maga lóg, akkor pedig javasolt a csere. Előbbinél egy idő után akár kitörheti a csavarpontokat, burkolatot vagy törhet a zsanér is. Utóbbi esetében rövidtávon nem lesz gond, azonban hosszútávon szétmehet és akkor ki tudja, hogy a zsanéron kívül mi fog még törni, reccsenni...Tisztítás: A legnagyobb hülyeség, hogy nem kell a notit tisztítani! Maximum azt nem kell, ami nem tartalmaz aktív hűtőt (pl. a Dell Inspiron mini 10HD ilyen) - habár a szellőző "rácsot" itt sem árt tisztán tartani.
A legnagyobb hiba, amikor a ventit kiporolja a notebook gazdája, de azt már nem nézi meg, hogy a heat-pipe hőleadó lamellás vége el van-e tömődve. A hűtés hatásfoka rohamosan romlik, minél több por rakódik le ezen a részen. Idővel a ventilátor egy finom "porszőnyeget" hoz létre a lamellás rész a ventiház közé. Ekkora a hűtésteljesítmény erősen a nullához közelít...Na ezért kell tisztítani. Nem csak megfújkálni, hanem amikor az ember azt tapasztalja, hogy melegebb a gép a kelleténél, akkor szétszedni, mindent kiporolni, hővezető pasztát pedig lecserélni.Read only...
-
Pokica
csendes tag
Eladó
750GB SATA HDD
13000 FT
emalbe v telefonon értek el -
szilchi
őstag
Igen,az.Főleg ünnepek előtti időszakban.Én nyáron rendeltem és már akkor is egy pár nap eltelt,mire feladták és megkaptam a tracking number-t.Ja és nem árt e-mailben vagy chaten rákérdezni.Szokás náluk,hogyha nem kérdezel rá akkor neked biztos nem sürgős és ráérnek feladni.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
BossBoss
őstag
Eladó egy szép állapotban lévő fekete, független Motorola V3-s. Privátban lehet érdeklődni.
-
fesii
aktív tag
Keresek eladó telenoros vagy független samsung advance telefont.
-
akahard
csendes tag
Ha esetleg valakit érdekel KATT
-
géppuska
csendes tag
Sziasztok!
Fontos kérésem lenne!Múlt pénteken este egyik ismerősöm laptopját kilopták a kocsijából, a pénztárcájával együtt.
Ami elég érdekes, mert le volt takarva, elkerített helyen állt a kocsi, és kamera is volt(sajnos még nem tudták azonosítani a tettest). Jó lenne ha megkerülne a tettes, mert nem kis kárt okozott ezzel..Tehát, ha valaki találkozna egy gyanúsan jó ajánlattal, vagy valami elkapott beszélgetésben hallana az ügyről, azt legyen szíves minél hamarabb írjon nekem, hogy megkerüljön!
A Lapos: Fujitsu AH530
Intel Core i3-350M 2,26GHz 4GB 320GB + WIN7Aki nyomra vezet, az jutalomban részesül!
Köszönök minden segítséget a barátom nevében is!
-
géppuska
csendes tag
.
[ Szerkesztve ]
-
fesii
aktív tag
válasz géppuska #10084 üzenetére
Sajnálom ismerősőd eltörném a kezét az ilyennek de ilyen körülmények között nem gondoltatok arra, hogy ismerős lehetett? Ha nem feltünöen volt letakarva tehát nem egy nagy kupacra volt ráteritve egy ponyva akkor annak a csávónak tudnia kelett, hogy ott van valami sztem.
Vatera jófogás stb... nem árt közbe ránézni hátha előbukkan felnit szereztem már így vissza... -
Reaper04
aktív tag
válasz géppuska #10084 üzenetére
Szia!
Pf... Szép ...
Nézegetni kell itt hardveraprón, v@tera, jófog@s, @lkupiac, expre$$ ...stbSzurkolok hogy meg legyen.
Hol parkolt? A parkolón kívül nem volt más kamera a környéken? Azokat is meg kellene nézni. Hátha más szögből látni az arcát, vagy valami jellegzetességet amiből el lehet indulni. -
Ygg
senior tag
Nos, mivel ezek nem lopott cuccok, gyanúsan jó árakat nem tudok írni,
de a hétvégén minden cuccomra -10% a kiírt árakból, lefelé kerekítve.
Tehát pl.: 9k helyett 8.
[Eladó]Motor hiányában van egy eladó motoros tanktáskám, zsír új, hátizsákként is használható.
Továbbra is keresek nagyméretű, 28" kerekű biciklit. Kettőt is.
Minden ajánlatot meghallgatok. -
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Valaki nem vett itt esetleg mostanában mosógépet/hűtőt/laptopot/PC-t vagy bármi más olyat, ami mindennapi berendezés? Nekem csak egy számla/blokk másolatra lenne szükségem, és megérne nekem néhány sört/csokit a dolog..
-
busman
veterán
Bukósisak tartója valakinek?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek esetleg egy jó állapotú fejhallgatója eladósorban?
Olyan 6-7e Ft-ig érdekelne.Üdv: Dave
-
ticzi01
aktív tag
ZTE blade érdekel valakit?
-
Notebook2012
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Szombathelyen melyik legjobb helyen lévő, legkulturáltabban kinéző és normális eladókkal rendelkező számítástechnikai szakbolt?
-
busman
veterán
-
fesii
aktív tag
válasz Notebook2012 #10098 üzenetére
Computer brothers-nél van egy stílusuk de nekem nagyon nem jön be. Példa: utp kábel 140ft/m mondom erre köszi. Erre aztmondja olcsóbban úgyse találsz. Erre kicsit leépítettem: aznet 80ft computer-m 60ft valamelyik másik boltba 120ft. Erre megin jött valami szöveg...
Computer-m-be még nem vittem gariztatni de sztem szhely viszonylatba a legolcsóbbak.
Elender computer sztem drága.
Több így hirtelen nem jut eszembe
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest