Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Videón a Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz #16514048 #17750 üzenetére
Nem tudom hogyan lehetne megoldani a legalitást itt, mert túlszerkeszteni sem akarom a képeimet (hajlamos vagyok túlzásba esni )
És másképp esélytelen, mert a jelenlévő szabályt se akarom megkerülni.
Lehet filtert kellene alkalmazni a képeket, és akkor jobban illenének ide..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
törölt tag
válasz Aryon87 #17751 üzenetére
Úgy csinálod, ahogy te szeretnéd, de szerintem az nem jó, ha kényszerből teszed.
Szerkessz a képeken, meg filterezed őket, de csak akkor és úgy, amikor/ahogy te is szeretnéd, ne az legyen a szempont, hogy fel lehessen ide tölteni, és passzoljon stílusban a topikhoz.
Értelmét veszti így az egész a te részedről is, meg mi sem tudunk mit kezdeni a képekkel. Módosított fotókon nem érdemes a telefon képalkotását véleményezni, fotós/művészi szempontból meg érdektelen, mert nincs elképzelés és tudatosság mögöttük, azért vannak csak változtatások eszközölve rajtuk, hogy el lehessen mondani, hogy nem gyári képek.
Én a helyedben tényleg megpróbálnék beszélni egy modival. Ha itt megférsz, akkor az sem okozna gondot, ha a másik topikba töltenéd fel ugyanezeket a képeket ugyanezeknek az embereknek.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz #16514048 #17755 üzenetére
Megpróbáltam Bodrikkal, nem engedi, és nem is fogja (próbáltam privátban, tojt rá, a moderációs topikban reagált és hamar le is zárult a téma, pedig hajlandó lettem volna arra is hogy napi 5 hsz-t írhassak, de akkor az az egész fórumkörre kiterjedne, így maradt így ahogy van, mert máshol azért többet írok, pl a telóm topikjában). Én gondolom azt, hogy majd 5 év múlva talán visszatérhetek erre a kérdésre, ha addig is ilyen nyugton tudok maradni
Addig meg a szerkesztést elsajátítom normálisabban. (mert kényszerhelyzet, ahogy írod, hogy ide jöhessenek a képek)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz tomboy0013 #17757 üzenetére
Igen, alapbeallitas. LR-ben adtam neki egy kis elesitest.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
trebrona
nagyúr
válasz #16514048 #17755 üzenetére
Elég komoly előzményei vannak a történetnek. Mindenki azt eszi, amit főzött. Ha valaki kipontoztatja magát, annak nyilván elég komoly okai vannak, nem az, hogy a moderátor samsung user...
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
-
Drakmusz
addikt
Jó a szemed!
De már kaptam egy újat a Turbadotól, úgyhogy a helyzet megoldva.Mondták hogy ha megint gond lenne, nyugodtan menjek.
kengyel Nem volt a közelben...
De amúgy a viccet félretéve nagyon szívesen fotóznék embereket, de problémás.[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
félisten
-
jana1225
tag
[ Szerkesztve ]
-
jana1225
tag
válasz tomboy0013 #17772 üzenetére
-
trebrona
nagyúr
válasz tomboy0013 #17772 üzenetére
+bélyegképet sem sikerült, a teljes képek vannak ide illesztve 8.8MB...
(#17771) jana1225:
bélyegképet úgy lehet Fototrendről, hogy az eredeti linkbe be kell szúrni egy 100-ast, vagy egy 300-ast, esetleg 500-ast.https://fototrend.hu/dl/mf/2019-01/560515_lrm_export_91210110742852_20190115_125102546.300.jpg
így néz ki:
Ez így 25.5KB
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
jana1225
tag
Huawei P20 Raw+Lightroom
-
haiduo82
aktív tag
Bocsánat a telefon az előző hsz-ról lemaradt.
Xiaomi Mi A2 - gcam N.S.
"Együtt vagyunk senkik"
-
taptaq
aktív tag
Xiaomi Mi4c - gcam
Samsung A54, CASIO 1500WH
-
ghiottone
nagyúr
Moto Z2 Force Gcam Pixel2:
Moto Z2 Force Gcam Pixel3:
[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/T6FW8 | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
haiduo82
aktív tag
válasz Drakmusz #17790 üzenetére
Köszönöm szépen, nekem is tetszik. Csak azt sajnálom, hogy a gyári kamerával nem lőttem egyet az összehasonlítás végett.
Moz: sajnos a pöttyözés jelen van, de nem narancs, hanem citromsárga és kék színek esetében
Remélem, hogy ezt majd javítják, bár nagyítás nélkül annyira nem feltűnő.
"Együtt vagyunk senkik"
-
törölt tag
Xiaomi Mix 2S + Gcam + Lightroom és Snapseed.
/ Sajttal és sonkával göngyölt, fokhagymás karaj /
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- Független Huawei P30 Lite Dual Sim 128/4GB MAR-LX1A karcos munkástelefon
- Megkímélt független karcmentes iPhone SE 2 (2020) - 64GB - fekete színben
- Karcmentes Samsung Galaxy A41 kártyafüggetlen dual sim SM-A415F/DSN - 64/4GB - 2
- Samsung Galaxy A41 kártyafüggetlen dual sim SM-A415F/DSN - 64/4GB - 1
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB 8GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest