- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Flickr albumomba bekerült az eddig készült összes képem. Mindegyik szerkesztett, így van helye itt. Akit érdekel, annak jó csemegézést kívánok, jelenleg 500+ kép van benne, és bővül folyamatosan
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Drakmusz #18956 üzenetére
2 éven belül meglesz az. Amúgy nyersben bőven van 2k képem, amiből ez az 500+ a hasznos. Tudod, szeretek az adott témából többet csinálni biztos ami biztosXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
haiduo82
aktív tag
Lőttem néhány tesztfotót az összehasonlítás érdekében ugyanazzal a telefonnal, de különböző Gcam verziókkal annak érdekében, hogy kiderüljön, tényleg sikerül-e a focus dots problémát kiküszöbölni és ha igen, akkor az esetleg valami másnak a rovására megy-e?
A focus dots problémára the_dise 6.2.030_ver.1.6-PE próbál megoldást találni, az első képet ezzel lőttem alapbeállításon, a másodikat is ezzel, de már a dots erase funkció bekapcsolásával, a harmadikat szintén ezzel, de NS, míg az utolsó Arnova's Advanced 1.6-tal készült. Ami biztos, hogy a fókuszpontok eltüntetésére tett kísérlet üdvözlendő, még ha nem is tökéletes (például NS fotózva hiába van bekapcsolva, nem sok semmit ér).
Várom a véleményeket, hogy a fókuszpontok eltüntetése vagy az Arnova-féle színkezelés/részletesség a hangsúlyosabb/fontosabb? (Azzal együtt persze, hogy mindenkinek egyéni az ízlése.) Érdekesség még, hogy a dots erase bekapcsolásával lőtt kép mérete kb. duplája a többinek.
Szóval a képek:Xiaomi Mi A2 + gcam
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
yoogie
aktív tag
Valaki látott/rakott fel működő gcam portot Huawei Mate 20 Pro-ra?
-
shifty!
senior tag
-
Aryon87
félisten
válasz yoogie #18969 üzenetére
Ne vard, Kirin nem tartozik a tamogatottsagba. En nem is hianyolom, tokeletesen elegedett vagyok a gyari kameraval, igaz, nekem P30Pro van, Snapdragonnal (HTC U11, Pocophone F1) es Exynosnal (Note8, S9+) se hasznaltam nagyon, ha igen, akkor csak a NS es portre miatt.
Gcamot a Mi8 es Poco hasznalja ki a legjobban, nem tudom a Mi9 hogy all ezzel, lattam hogy arra is gozerovel megy a fejlesztes.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Drakmusz #18998 üzenetére
:P
Muszaj, multkor is lattam lopott kepet, igy en is hasznalom (Lightroom teszi ra ha be van allitva). De legalabb nem a Huawei-fele vizjelet hasznalom[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest