- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
psajti
aktív tag
válasz koboldozat #18600 üzenetére
Wow, jól elkaptad a pillanatot!
-
rellif
senior tag
[link]
Xiaomi Mi8 Lite/Gcam 5.1 -
haiduo82
aktív tag
MGC_6.1.021_BSG_Arnova_TlnNeun_V1.3.030119.0645.apk
Xda-n osztotta meg valaki a beállításait, én is azt használom:
HDR paraméterek 20
Autexposure correction 1/8 sec
Correction NightSight 1/2 sec
Exposure compensation +0,2
Pixel Awb on
Resampling method raisr
Final jpg 100%
Back camera 3xl
Config Pixel2018 Zsl Hdr+
Noise reduction activate
Viewfinder processing on mindkettő
Libs Xlib v2Hirtelen ennyi
"Együtt vagyunk senkik"
-
vulnrea
aktív tag
Csatolok pár képet, ha már ilyen szép időnk volt ma, nem sok időm volt tesztelni eaz új gcamot még barátkozunk egymással :-)
Xiaomi Mi Mix 3 GCam
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
Szoszo94
őstag
Xiaomi Mi 8 Gcam
[link]Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Aryon87
félisten
Aztán egyszervalamikor Mi lesz újra
Amúgy nekem az XS Max képakotása tetszik nagyon. Kipróbálnám, ha nem ódzkodnék az IOS-tól.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Folyamatosan követem a fotóst, csak kár hogy nem tudok reagálni, jó képeket viszel oda, bár még egy Sony K300i-ből is simán kihoznád a legjobbat
Maga a rendszerfelület nem tetszik az iPhonnál.
Én meg a horgonyt visszaveszem Huaweiéknél[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Hoes
aktív tag
[link]
P20 Pro & Lightroom + Snapseed.
( Remélem a Lensdumb nem tömöríti le a képet ) -
pikszel
addikt
válasz koboldozat #18611 üzenetére
Látom, tudod mit csinálsz, technikailag remek kép. Szerintem a zöldből van egy kicsit sok, és talán jobban megvágtam volna.
(#18534) Ricardo
Kávézni megy?„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
nozs23
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz koboldozat #18636 üzenetére
A színek tetszenek
Ez merre van amúgy?"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
akooos
veterán
A boldogkői nagy fal Jó kép.
-
pikszel
addikt
Ez is túl színes számomra, de inkább a jobbra dőlés az, ami zavar. Snapseedben tudod korrigálni a perspektívikus torzítással együtt.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
koboldozat
senior tag
válasz pikszel #18639 üzenetére
Tudom használni a Snapseedet. De Köszönöm a tanácsot. Te vagy az egyedüli akinek dől a kép. Szerintem meg nem. De hát mindenki máshogy látja.
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
mirci18
addikt
Belenagyítva csalódás a háttér. Tiszta pixeles festmény az egész.
Eredeti szerkesztés előtti felvételt nem tudsz mutatni esetleg.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz Aryon87 #18633 üzenetére
A közeli makrós képeknél nagyon jó a telefon de úgy látom a köztereken főleg a bronz szobroknál nem annyira acélos.
Még most is azt mondom elég 3 évente telefont cserélni annyit nem fejlődik kamera szegmensben egyik sem.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Aryon87
félisten
válasz mirci18 #18642 üzenetére
Es mindezt ugy expozta alul, hogy a HDR be van kapcsolva allandora. Ellenfenyt valamiert nem komazza a telo
Sebaj, mar csereerett a dologXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
mirci18
addikt
válasz Aryon87 #18644 üzenetére
Rawban dolgozok.
Gyakran alulexponálja és akár vinnyettálja is a telefon a képeket.
De legjobban az dühít hogy gyakran amikor egy nagyon jól elkapott pillanat van vagy a fókusz ugrik el vagy tök sötét a kép és emiatt a felvételnek csökken az értéke.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest