- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtade
aktív tag
válasz Napfénysüti #8699 üzenetére
Ennyire?
Ha megtalálom az elkövetőt, egyenként tépek ki az ujjait, az biztos...Bár erre nem sok esély van, szerintem...
[ Szerkesztve ]
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
mtade
aktív tag
Eszembe jutott valami. Gondolom semmit sem fogok elérni, de feljelentést tennék ismeretlen tettes ellen. Ennek van valami költségvonzata? Érdemes ezzel foglalkozni?
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
Mizsala
tag
Nem tudom, hogy van-e költségvonzata, de szerintem mindenképpen érdemes feljelentést tenni. A rendőrség vissza fog kérni a parkolóba, hogy állj ugyanoda, körbefotózzák a verdát és az esetleges térfigyelő kamerákat vissza fogják nézni. Aztán vagy szerencséd van vagy nem...
-
nagyúr
Tavalyelött hasonlóan akkor a lámpámat is összetörték. De ott szemtanúknak hála meglett a tettes. Viszont a tavaly téli törésemnél sajnos nem, annak a nyoma még meg is van mert elemet kellene szereznem hozzá.
Egyébként karosszériást nekem is ajánlhatnátok mert jövöre lenne meló a géppel.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Tom5
addikt
Ingyen elvihető cuccok: Philips 4 fejes videómagnó, alig volt használva, portalanítás után szerintem tökéletesen működik.
Univerzális csomagtartó (Ladán volt használva) és van egy sulinetes számítógépház Dvd-vel. Hátha érdekel valakit ez a pár cucc, ha nem akkor hétvégén kidobálom őket. -
törölt tag
A pláza mikor nyit, ki tudja ?
-
ArmanD.
őstag
Öreg vagyok már bohócnak!
-
kovsol
titán
Most moziba se lehet akkor menni gondolom amíg zárva a Pláza.
Remélem holnap estére helyreteszik.May the Force be with you!
-
kem
addikt
Fehérváron vagy a közelében bérelnék hűtőszekrényt és pénztárgépet. Ezzelkapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Köszi!
-
kem
addikt
válasz juliabrilke #8719 üzenetére
Abba megy bele, de ahogy olvastam kell mögé az mSata controller is, hogy menjen.
Köszi!
-
eami
veterán
oops, úgy tűnik találtak egy 100 kilogrammos romboló lövedéket , holnap útlezárások.
[ Szerkesztve ]
-
kopf
csendes tag
Ha valaki szeretne egy jóféle kutyust:
"Hol van az éter? A meszkalin nem hat!"
-
nagyúr
-
liquidmoon
aktív tag
Eladó egy Fujitsu-Siemens Amilo L7310W és egy Acer TravelMate 2310 notebook. Részletek a hirdetésben.
Továbbá eladó egy Nokia J BT headset és 5db számítógép + monitor. Érd priviben! -
nagyúr
-
Mizsala
tag
Hi! Tud most valaki kiadó szobát Fehérváron? Egy ismerősömről van szó, itt dolgozik és SOS kellene neki egy szoba pár napon belül, akár hosszútávra is. De ha csak néhány hétre van valahol az is jó lehet, addig csak talál valamit hosszabbtávra. Jelezzetek priviben légyszi ha tudtok valamit. Köszi!
-
juliabrilke
veterán
válasz juliabrilke #8257 üzenetére
Én szóltam.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz juliabrilke #8734 üzenetére
Pont most jöttem volna ezt felemlegetni.
-
sh4d0w
félisten
-
Tom5
addikt
-
-
Tom5
addikt
válasz juliabrilke #8739 üzenetére
Kövi körben potttyannak ők is...
-
kopf
csendes tag
Eléggé félreértitek páran a hirdetés szövegét.
Nem azt írtam, hogy minden faluban, minden kutya, láncon és moslékon nevelkedik! Esetleg, hogy egy akármilyen falusi kutya selejtes, istenem....
Aki ezt szűrte le belőle, az kérem keresse fel gyógyszerészét!Vannak Szfvár 10-20 km-es körzetében jó páran olyan emberek akik mostoha körülmények között tartanak ILYEN FAJTÁJÚ kutyákat szaporítás céljából. Valóban horgonyláncon, moslékon tartva. Van ahol egészen kicsi koruktól fogva harcra és ember ellen képzik őket. Én láttam már ilyen "telepet", ti szerintem még nem......
Mivel a kutya megjelenése kirívó, erőt, magabiztosságot sugall, ami kihat a gazdára is. Nagyon sokan választják, divatkutya. Nagyon sokan szaporítják is. Rengeteg van már belőle kis hazánkban. Nagyon sok az olyan alom amely közel sem tökéletes szülőktől származik, főleg faluhelyen, ahol boldog-boldogtalan dugatja a kutyáit, hogy némi aprót szerezzen. Tele van ilyenekkel az összes apróhirdető portál és nézzétek meg, hogy a fele hulladék, keverék.
Mindösszesen erre szerettem volna utalni a hirdetésben. Aki nézegetett már eladó kutyakölyköket vagy jártas a fajtatiszta kutyák világában az tudja miről beszélek.A kölykök alapára egy 20-as, igen. Minden kölyköt ajánlott beoltatni 6-8 hetes korában egy kombinált oltással ha nem szeretnéd, hogy elpusztuljon a többi kutyában lappangó vírusoktól. (Illetve további két hetente ismétlő oltásokkal.)
Mint írtam 6 hetesen elvihetőek, ha ez nem történik meg akkor természetesen én oltatom be legkésőbb 7-8 hetesen és ennek díjával növekszik az ár. Ez a nem beoltási lehetőség azért fontos mert sokan ragaszkodnak a saját állatorvosukhoz, sokszor vidéken akár feleannyiba is kerülhet egy sima oltás mint itt egy jól menő állatorvosi rendelőben. Ez tény és tapasztalat!
Kifejezetten meg szokták kérdezni, hogy mennyibe kerül oltás és chip nélkül, mert inkább ő vinné el ezekre abban a tudatban, hogy úgy olcsóbban jön ki a végösszeg."Hol van az éter? A meszkalin nem hat!"
-
nagyúr
Nem szép dolog a káröröm de gyengék voltak. Még a kapusuk volt a legjobb ez sokat elmond.
Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #8742 üzenetére
Meg merem kockáztatni, hogy még nálunk is laposabbak voltak.
A kapusuk viszont tetszik, csak a védelem volt szar előtte. 3-4 gólt reálisan kaphattak volna.
Viszont jót tesz a Győrnek most egy nagy pofon, ne gondolják azt, hogy legyőzhetetlenek.Sousa kis szöglet mániáját meg többször lehetett látni tegnap. Bár nekik jobban ment.
-
nagyúr
válasz juliabrilke #8743 üzenetére
Azért a Maccabi nem Podgorica szint. De a támadójáték vérszegény volt a védelem meg sokszor iszonyat szerencsétlen. Nem is értem hogy kaptunk egy hármast tölük.
Més que un club!
-
Andris837
senior tag
válasz Napfénysüti #8745 üzenetére
Jó kis meccs volt. Végig nyomott a Maccabi. Nem is értem, hogy miért tartották esélyesebbnek a Győrt. Közük nem volt a játékhoz. Van egy olyan érzésem, hogy ma a Loki is és a Kispest is ki fog hullani. Vagyis nem hullanak ki, hisz ez az első meccs, de közelebb lesznek a kieséshez.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
nagyúr
-
Andris837
senior tag
válasz Napfénysüti #8747 üzenetére
Nagyon sok helyen lehetett azt hallani, hogy jajj majd a rába megmutatja... Tudatlan Knézy is azt emlegette, hogy sokkal többet várt az Eto-tól. Persze. Mindenki többet várt, de ha kinyíltak volna akkor nem 0-2 lett volna a vége.
Idén nem lesz csoportkörös csapatunk.iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
cannibal
senior tag
Ezt láttátok már? Ha eltekintünk a felirattól, akkor is elég érdekes felvétel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest