- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
multifunkciós nyomtató van valakinek eladó? Ha képes üzemelni csak fekete festékkel az még előny is
Köszi!
-
Komi28
senior tag
válasz juliabrilke #9349 üzenetére
Jogos volt mindkettő kiállítás. Ahhoz képest, hogy 9-en voltak elég jól védekeztek. Vidinek meg még több gólt kellett volna rúgni. Nem telhetetlenség de néha eléggé bénáztak. Kokó jó volt az 1 félidőben, de a 2-ra visszább vonták, meg is látszott a játékán.
-
juliabrilke
veterán
Eladó olcsó tételek:
Intel T5300 ( 2 mag, socket M) notebook processzor
Celeron 430 processzor
heatkiller chipset blokk
Pinnacle USB-s tuner
2GB-os CF kártya
1 magos 3Ghz-es 775-ös HT proci, pontos típust megnézem.
2 és 4 magos Opteron processzorok (lista privátban) -
deicide
veterán
Sandisk Sansa Clip (nem a plus) nincs akkor senkinek eladó?
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Timyyy
őstag
Ááááá ez a sok focis téma, megőrülök.... feláll a szőr a hátamon tőle mert sajnos én a f*** rosszabbik végén állok rendezvénybiztosítóként
Menjetek a fenébeOsztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
válasz Napfénysüti #9362 üzenetére
Én azt látom, hogy nálunk indokolatlanul ölik a milliárdokat egy olyan sportba, ami a 80-as évek közepe óta semmit nem tud felmutatni nemzetközi szinten.
Ha lennének komoly eredmények még érteném, de így.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
nagyúr
-
mdk01
addikt
válasz Napfénysüti #9365 üzenetére
Bódi Szilvi is népszerű, sokat is nyomnak bele, mégsem ér xart sem....ez egy ilyen világ.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #9367 üzenetére
Talán 1-2 fordítási hiba van benne, de még belefér.
-
törölt tag
olcsó dx10-es vga-t és alaplapi távtartó csavarokat keresek.
-
Timyyy
őstag
Ennyi megértő embert
Egyébként nem lenne bajom a focival ha itthon lenne valami értelme milliárdokat beleölni. De nincs. Viszont ezt a pénzt lenne hova tenni, mert így akár el is égethetnék, akkor se lennék idegesebb miatta, a végeredmény ugyanez, csak stadionok nélkül.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Andris837
senior tag
Tegnap sikerült beütnöm a kezem, be is lilult szépen, így ellátogattam a sürgősségire. Meglepődtem, hogy milyen gyorsan végeztem... 20:30 körül értem kb. oda és 22:00-ra már kész is voltam. A végeredmény: egy 6mm-es darab törött le az alsó ujjpercemből. Kaptam egy rögzítő sínt. 21-én mehetek vissza kontrollra és elvileg 3 hétig rajtam lesz a sín... :/
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
hzsolee
őstag
válasz Andris837 #9371 üzenetére
Jó neked, én február végén voltam majdnem csonkolt újjal. Fél 7-től vártam majdnem délig mire visszavarrták. Röhej.......
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
forras2
őstag
-
kovsol
titán
Fehérváron van olyan bolt ahol használt bringákat árulnak ?
May the Force be with you!
-
Baga1983
senior tag
Hi! Érdekel valakit augusztusi helyi járatos bérlet? Nincs kitöltve természetesen, szeptember 5-ig jó. 3000FT.
-
MacCaine
őstag
-
deicide
veterán
Kelly's Quartz-omat lehet eladnám, mert picit kicsi nekem, tárcsafékes, 1.5-es slick gumi van most rajta, képet is beszúrtam róla.
Azóta a hajtómű, racsni és a lánc, teleszkóp is új, 48/11-es a maximális áttétel.
Ma délután megyek be a városba, meg tudod nézni, ha gondolod.[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
forras2
őstag
Hát Ti betegek vagytok Én vettem 600 ft-ért 1 csepelt, gurulni gurul ha tekerem, A pontból elvisz B pontba, és nem került 100k-ba És még ülés is van rajta
-
MacCaine
őstag
-
kovsol
titán
Hol tudok venni ehhez hasonló vastag cellux, vagy ezt már lehet nem is annak hívjákot ? Előbb voltam a kistescoban, mondom megnézem van-e, de nem láttam.
-
nagyúr
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #9398 üzenetére
és abban a cipőben le tudsz ugrani a padkáról ?
(#9400) MunezXBK
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest