- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris837
senior tag
Eladó alig használt tankönyvek:
Irodalmi szöveggyűjtemény 11-12 (Krónika Nova Kiadó)
Feladatgyűjtemény az új történelem írásbeli érettségihez 12. évfolyam (Semmi nincs beleírva, ki sem volt nyitva, a tanár nem ezt használtatta velünk, Nemzeti Tankönyvkiadó)
Elméleti Gazdaságtan tankönyv (Makroökonómia 12. évfolyam)
Makroökonómiai példatár és feladatgyűjtemény (Ebben sincs semmi írás, vagy firka)
Elméleti Gazdaságtan tankönyv 11. évfolyam
Tangram 3 Német nyelvű tankönyv + CD
Érettségi felkészítő könyv Német nyelvből + CD
Középiskolai történelmi atlasz
Történelem tankönyvAz árakkal kapcsolatban privát üzenetben érdeklődjetek!
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
forras2
őstag
Sziasztok
II. VH megszállottja vagyok, és gyűjtöm is az ilyen idejű cuccokat, amik kapcsolódtak, vagy konkrétan használtak harcban. Rendszeresen járok, járunk a környéken, idős emberek elmondása alapján fémkeresővel, hisz itt húzódott a Margit vonal, sok mindent rejt még itt a föld.
Ha valakinek van valami ilyen cucca, és megválna tőle, persze nem ingyen, az rám írhatna privátban.
Illetve az is érdekelne, ha valaki tud, valami konkrét helyet, ahol valami esemény történt, és rejthet számunkra valamit a föld. -
forras2
őstag
válasz gyenge47 #8654 üzenetére
Éles lőszert el is viszik mindet, be is kell jelenteni őket, azok még most is nagyon veszélyesek.
Csak a gond ott van vele, nem mindig úgy megy ez a bejelentés utáni dolog, mint kéne.
Egyszer mi is találtunk, kb 30 doboz bontatlan rakaszt. Dobozonként 12 rakasz.
Meghurcoltak minket, 2 éjszakát a rendőrségen töltöttük, akinek a földjén ástunk, Őt is beráncigálták a rendőrségre, hogy tényleg adott-e nekünk engedélyt.
Szó szerint úgy bántak velünk, mint ha tömeggyilkosok lennénk -
Tom5
addikt
válasz gyenge47 #8649 üzenetére
"Lakás felújítás van" és még a régi biztosítékok van a konyhában. Ki kellett kötnöm egy dolgot így kicsavartam a biztosítékokat. Azóta a szobák konnektorában nincsen áram. Minden biztosíték kicserélve, jóra, minden világít és működik, kivéve a két szoba konnektorai. De ilyen 80-as évek beli az egész rész a biztosítékoknál tele ocsmány kábelekkel, alig merek benyúlni. Ezt rendbe kellene tenni. Meg a hibára is megtalálni a megoldást.
-
törölt tag
kingston 2x2 gb ddr3 1600mhz cl9 @1866mhz 9-10-9-27 rampár eladó!
pontos típus: KHX1600C9D3B1K2/4GX
elkelt.[ Szerkesztve ]
-
hzsolee
őstag
Részvétem, főleg ha olyan panel mint anyósoméké. Náluk tavaly nyáron csináltam konyhafelújítást (csempe, taposó, konyhabútor, lakáselosztó csere) Hát a végén már sírva röhögtem.....1 hétig tartott, kész voltam teljesen (a villanynak többet biztos nem állok neki)
Amúgy egy kihagyhatatlan ajánlat, nyaralónak is jó[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
kovsol
titán
Számítógép előtt ülős fotelt szeretnék venni. Hol érdemes nézelődni ilyen után a városban ?
May the Force be with you!
-
ocsi19
senior tag
-
JanR
addikt
Mozgat valakit egy teljesen új ASUS Xonar DGX PCI-E hangkártya? Dobozában, mindenével 3 év garanciával. Csak kipróbálva lett.
-
forras2
őstag
Van 1 eladó alaplapom.
Asrock N68C-S UCC
DDR2 és DDR3 ram foglalat van rajt. 1 PCI express, 5.1 csatornás hangkártya.
Támogatja még a buldózer procikat is. Nagyon jó kis lap. -
deicide
veterán
Holnap megint lesz 1db WD20EZRX-em, 18K. Valamikor délután a városban.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
makro
senior tag
Sziasztok,
eladó SATA kábele valakinek?
-
Laca73
csendes tag
Hali! Compaq mini 110 netbookhoz DDR2-533 ramot keresek.1 gigás érdekelne! Priviben bombázhattok!
-
Fecogame
veterán
Van valami infótok, hogy mi van a plázában?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
bim
veterán
Régebbi Nv. kártyák nem veszik le a hangot a lapról hanem egy külön kis csatival kell rácsatlakoznod az alaplara és onnantól kezdve viszi csak a hangot a HDMI. S/PDIF kábelnak hívják. Ha nincs ilyen csatlakozó belül a hangkártyán akkor nem tudja ez a vga kiadni a hangot HDMI-re. remélem jól magyaráztam el.
-
forras2
őstag
nahm valakinek alaplap? Sürgősen el kéne kelnie.
-
Viper26
nagyúr
Mi a fene...Széna téren körforgalom lesz?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Pancsermeste #8688 üzenetére
Annál biztos kevesebb lesz, mint amennyi a sárgán villogó lámpánál történt.
-
Pancsermeste
őstag
válasz MunezXBK #8689 üzenetére
Hát az is veszélyes volt, az igaz!
Most meg az a baj, hogy minden irányból sok autó jön, plusz minden irányból gyalogos, és mindez nagyon kicsi térre korlátozva.
Autós úgy gondolja, még átsuhan a balról érkező előtt (és csak rá figyel), de hirtelen észreveszi, hogy hoppá, gyalogos a zebrán, tehát satu, a balról érkező pedig tényleg megérkezik.... vagy rosszabb esetben a gyalogost csapja el...
Még lehetne cifrázni a hirtelen semmiből felbukkanó, zebrán átsuhanó biciklisekkel...-= Pancsermeste® =-
-
Bocsek
aktív tag
sziasztok,
eladóak a CHIP magazin alábbi számai (CD, DVD mellékletekkel együtt):
1998 / 11
1999 / 7,9,10,11,12
2000 / teljes évfolyam
2002 / 1,2,3,4,5,6,7,8,9,11,12
2003 / 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12
2004 / teljes évad
2005 / 1,2,3,4,6,8,9,10,11,12
egyéb számok: PC biztonság felsőfokon, PC Windows XP Service Pack 2 haladó -
mtade
aktív tag
Karosszériást keresek a környéken. Asszony 206osát egy teher lebontotta parkolás közben, első ajtó élét kellene megigazgatni, és a farán egy 3cm mély horpadást visszahúzni. A hátsó ajtó csere mindenképp.
Hogy száradna rá a bőre az ilyen díszb**ira, aki egy nyavalyás betétlapot nem bír otthagyni. Szülné meg Dumbót, ha már látja, hogy csinált egy erős kiló körüli kárt, és még csak egy bocsicetlit se hagy, pedig ennek kellett legyen hangja, meg szemtanúja is. Jó, hogy teheter nem áll a parkeszba, nincs minek kirugni a szélvédőjét...
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
JanR
addikt
Valakinek eladó gameboy color?
-
cannibal
senior tag
Ha találsz valami jót akkor mindenképpen oszd meg velünk a tapasztalatokat. Elég sokat ülök a gép előtt és múlt héten alig tudtam felállni, mert beállt a derekam. A forgós székemet ki is vágtam, és szeretnék (akár kicsit komolyabb befektetéssel is) egy normális ülő alkalmatosságot venni, ha már ennyit használom. Néztem ülő párnát is, de az "olcsó" az csak egy gagyi szivacs 5-10e Ft-ért a drágább az 20k és az se tűnik egy hatalmas ergonómiai innovációnak.
-
MacCaine
őstag
-
nagyúr
-
őstag
válasz Napfénysüti #8699 üzenetére
Tavaly én pont Dodihoz vittem, 5 vagy 6 elem fényezésre (rozsdafoltok, karcok). Aznap reggel még két elemet (bal hátsó sárhányó + hátsó lökhárító) hazavágtak egy parkolóban, persze olyanokat, amit nem is kellett volna fényezni...
Most két hete meg egy pirosnál álltunk. A mögöttünk levő meg haladt (volna) tovább. Az ürge normális volt, papírok, aláírás, minden. Csak éppen a céges kötelezővel addig kavartak, míg elmaradt a befizetés. Szóval ezzel sem vagyok előrébb!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest