Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HaZse

    őstag

    A szerny véleményem erről az egész szoptatós ügyről, hogy egy kicsit fel lett fújva az egész.

    A véleményem, hogy egy szoptató anyuka - amennyiben nem tudja a szoptatást elvégezni otthon -, akkor ezt egy olyan helyen tegye, ahol mások ne láthassák eme tevékenységet.

    De ha jól tudom, erre direkt szoptató szoba/helyiség nincs kialakítva, csak egy u.n. pelenkázó helység, amibe az anyuka a csecsemővel bemehet és megszoptathatja a gyerekét.

    A másik dolog, hogy mikor a mi fiúnk volt ilyen kicsi, ezt mi mindig otthon tudtuk ezt megcsinálni. Nem hiszem, hogy ezt az esetet ennyire fel kell fújni.

    Az is igaz, hogy ha az anyukának tartósabb időre kell elmennie a gyerekkel az otthonából, akkor előtte a tejet csapoja le és tegye cumisüvegbe és abból etesse a gyerekét.

    De ehhez megint el kell érni bizonyos anyukáknak az az értelmi szintet, hogy ez az eszükbe jusson. Persze az is igaz, hogy az anyatej folyamatosan termelődik, amíg a gyerek szopik és ezt a mennyiséget időközönként le kell csapolni, vagy gyerekkel, vagy egy erre a célra használatos eszközzel.

    Sőt ma még magyarországon a nyilvános szoptatás nem elfogadott. És a véleményem erről az, hogy ez maradjon is mindenkinek a saját privát tevékenysége.

    A másik - most mér befejezem. :D - hogy egy kb. 6 hónapos gyerek nem közösségbe való a ferőzés veszélye miatt.

    Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum

Új hozzászólás Aktív témák