Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Essejó

    veterán

    válasz kgymac #55028 üzenetére

    Sajna a Huawei csak a saját HiSuite programjával kommunikál, TC és intéző nem játszik, anno mikor megkaptam ez mindjárt kiderült. Ezért nem is próbáltam szórakozni usb-n mikor azt olvastam az asus supporton, hogy email csatolmányban elküldhetem a telefonra az .ovpn fájlt.
    Viszont nagyon nem értem ezt a hisztit amit itt többen is rendeztek. Először is még csak ismerkedek próbálgatom a VPN-t, ergo ha rájövök, hogy hogyan kell beállítani úgy hogy működjön, akkor még mindent törölhetek és új kulcsot generálva felrakom megint. Egyelőre ott tartok, hogy elvileg mindenhol működik, na jó a Mobilon nem 100, hogy igen. De gyakorlatilag semmivel nem tudok a másikhoz kapcsolódni. Mobilról ddns-en keresztül gonnd nélkül elérem a nast, de ha a vpn porton próbálom meg akkor mindig időtúllépés miatt eldobja a kapcsolatot. Aztán itt ez a Nem található tanúsítvány probléma a mobilon. Hiába próbáltam a certet oda adni neki, nem kezd vele semmit.

    Mi van akkor ha én hozok létre PKCS#12 fájlt, p12 kiterjesztéssel?
    Mondjuk egy ilyet és ezt a békesség kedvéért usb-n keresztül juttatom el a telefonra.

    Tehát először készítettem egy RSA 2048 bites kulcsot, majd azzal a kulccsal készült egy Cert, amit importáltam PKCS#12-be p12 kiterjesztéssel. Ez működhet? Vagy a puding próbája az evés?

    Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Új hozzászólás Aktív témák