Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyugyo79

    addikt

    válasz tomi5244 #24874 üzenetére

    Szia, írtam, hogy én csak magát az rutorrent elindulását néztem meg (mert kértétek 2 -en is) és csak odáig foglalkoztam vele, hogy elinduljon és le töltöttem vele valamit tesztből. Nem rss -ből, csak simán. Utána le is szedtem.

    Az a helyzet, hogy én nem hiszek benne úgy mint ti, nekem az az álláspontom, hogy a download stationnél egyik sem lesz jobb (globálisan) sem a transmisson sem ez. Ugye az alap, hogy a DS torrent része az transmisson szóval egész addig amíg csak fut pont ugyan olyan. Jó azt elfogadom, hogy alap webes konfigja nem olyan bőséges mint a transmisson settings.json -ja de az erre vonatkozó részek a DS -által használtnak is szerkeszthetők ssh-n át. De szerintem ami a legfontosabb és legtöbb erőforrást el tudja vinni az pont állítható egy egyszerű halandó nagyon mást úgysem állítana be ...
    A felület amin keresztül használni lehet na az erőforrás zabálóbb de viszont annyival többet is tud (persze akinek nem kell ) az is igaz, hogy nem is olyan szép és átlátható. De ugye pont az rss és stb része működik jól. Valamit valamiért . Amúgy mire a ruTorrentet is belövöd erre a tudásra majdnem ugyan úgy el fognak menni az erőforrások . Azzal a különbséggel, hogy ha nem vagy linux guru csak egy halom időd megy majd el a hegesztésére és nem örömed lesz a használatban csak szenvedés .
    Ennek ellenére ha lesz időm ránézek mert érdekelnek ezek a dolgok de nem ígérek semmit. Az a helyzet, hogy csak ahogy átfutottam a logban a hibákat (akkor pár napja) és néhány pluginak olyan jogok kelletek amit én sosem adnék, főleg hogy nem is neki kell a jog hanem pld. a http (usernek) -nek amivel aztán bármi futtatható. Ez baromi veszélyes ha kívülről elérhető.
    No és ez ami nálam nagyon fontos a biztonság és sajnos ahogy javítják a DSM biztonságát egyre nehezebb lesz ilyen jellegű mástól származó dolgokat futtatni és főleg biztonságosan futtatni lehet , hogy az ami most megy egy frissítés után nem fog a legtöbb dologhoz nagyon normális leírás sincs. hogy hogy lehet rendesen megcsinálni és még én sem értek olyan szinten a linuxhoz, hogy egy ponton túl hozzányúljak mert senki sem szeretne szerintem arra hazamenni, hogy +10-20 torrent seedben tartása miatt lecserélt torrent kliens webes felületén át kiadtak egy teljes törlést és minden adata ment a levesbe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák