Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hooper

    őstag

    Sziasztok!

    Egy kéréssel, kérdéssel fordulnék hozzátok Synology DSM-el kapcsolatban.

    Akinek van pár perce összegezhetné (és ha belefér kicsit mutassa is be) hogy mit, milyen alkalmazást és mire/hogyan használja a Syno-ját, főleg aki már jobban be is lakta és hasznos dolgokat fedezett fel - amiket NAS nélkül pl nehezebb vagy körülményesebb lenne megoldani.

    Azoktól várnék választ akik nem sajnálnak 5percet idejükből hogy tanáccsal szolgáljanak olyan kezdőknek (pl mint én) aki bár használ DSMet mégse sikerült még feltérképeznie a benne rejlő lehetőségeket.
    Nagyon sokáig gondolkoztam hogy szükségem van e nekem NASra (főleg mivel mindig otthon és csak a PCmen dolgozok, otthoni megosztás pedig 90%ban a média lejátszó felé ment - szóval nem egy családi házat, irodát, 3 tévét és 8 okos eszközt szolgálok ki) de végül engedtem a csábításnak. lassan 1 hónapja megvan, utólag rákötöttem egy IP kamerát, és felmásoltam az összes filmet és sorozatot ami eddig szétszorva volt, raktam rá download centert és kb annyit nyertem h nem megy egész nap a nagy vas sokszor csak a torrent és a házimozi kiszolgálásáért. szóval végül is lesarkítva rakhattam volna egy HDDt a médialejátszóba is :D kamerát is csak azért vettem hogy használjak még valamit a szolgáltatások közül ha már tudja.. de végül is az is tudna működni saját felületéről :)
    Ez persze nem a DSM szegénysége, én nem tudom még hogyan üljem meg a lovat :)

    Kérem aki csak annyit tud írni hogy olvass vissza az inkább ne fáradjon. Ez egy fórum és pár ilyen összegzés (mint pl telefonos topikokban hogy ki milyen alkalmazást használ) segítség lehet olyan kezdőknek akik nem látnak bele hogy mire és mennyire jó egy NAS, és talán ez segítene nekik a döntésben hogy rájöjjenek hogy nekik ez tényleg kell e :)

    köszönöm szépen! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák