Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kokosmith

    tag

    Sziasztok! Az alábbiakban szeretném a segítségeteket kérni:

    Kinéztem egy Synology DS214-et többek javaslatára (itt a fórumon), viszont ahogy látom, sajnos a PLEX kompatibilitási listán nem szerepel ez a típus. Tudtok esetleg arról valamit mondani, hogy várható-e ennek támogatása a PLEX részéről?

    Azért lenne fontos számomra, mert a jelenlegi WD MY Cloud-ról az Istenért sem akar lejátszani mkv fájlokat a Samsung HT-E6750W típusú blu-ray lejátszóm, avi-t persze minden további nélkül. Mindig azt írja ki, hogy nem támogatott formátum. Közben pedig ha USB-ről, vagy PC-ről Allshare programmal osztva játszom le ugyanezen mkv filmeket, zökkenőmentesen viszi. A lejátszóra tudok telepíteni PLEX-et, ami a gépen lévő PLEX media szerveren át szintén viszi az MKV-t, ezért lenne jó, ha a NAS támogatná ezt, és nem a gépet kéne használnom média szervernek. Jó lenne, ha nem kéne közbe iktatni egy külön médialejátszót, mert már hülyét kapok attól, hogy 3 távirányítóval nézzek filmeket ahelyett, hogy csak a Blu-ray lejátszón DLNA-n keresztül játtszam le a filmeket.

    Azt is eltudom képzelni, hogy a WD Cloud-on lévő Twonky DLNA kliens nem igazán támogatott, de valahol mintha azt láttam volna, hogy a Synology-n is Twonky van, de lehet hogy különböző verzió?

    Tudnátok esetleg segíteni a fenti kérdésekben? A WD-ről már nagyjából lemondtam, ezért sem ott teszem fel a kérdést. Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák