- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz DavidOff198 #60266 üzenetére
Ezen az oldalon találsz máris három vinage Omegát, de mind kisebbek.
(#60293) gabó
Ahogy skimaster is írta, nehéz összehasonlítani egy hárommutatós 2824-et, egy két-gyűjtős kronográffal, ETAn belül is vannak minőségi osztályok, a Certina az alsó-középkategóriát képviseli, de ez csak hangzásra furcsa, egyébként nagyon jó minőség.Próbáld meg youngTomit.. Planet Oceant pedig $4-5000 lehet már (chrono 24)Skimaster, az a baj, hogy automata chronot (újat) 300 alatt nem látok.. 300 körül is Hamiltont (khaki).
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
g0n21
senior tag
Sorry a rossz minőségért ( a gömb nagyon megtör mindent), holnap ha tudok visszamegyek DSLR-rel. Amit mutattam nemrég, opening soon felirattal Andrássy úti Omega bolt megnyitott. A hétvégi kirakat tök üres, egyetlen érdekesség van benne: Egy üveggömbbe zárt 9300 co-axial, és csak a hátulja. Látni ahogy a billegő üti a magáét...
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Misi1979
őstag
Ez a Megaquartz bizgerálja a fantáziámat
Ajánlom!
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
bobby_30
tag
válasz Misi1979 #60273 üzenetére
Nekem tavaly sikerült vennem 80-ért egy Omega constellation day-date órát 80-ért. A 70-es évek elejéről volt. Felpolíroztattam, és bátran mondhatom egy gyönyörű órát kaptam ami most is bárhol megállja a helyét. Úgyhogy nem reménytelen azért a helyzet, de nagy szerencse kell kifogni az biztos. Sajnos már nincs meg mivel becseréltem egy Omega Mark 4-be, de ha lesz rá lehetőségem biztos beszerzek egyet amitől már nem válok meg.
-
g0n21
senior tag
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz vadászcsiga #60308 üzenetére
Persze, de nyilván nem ezzel kezdtem volna a gyakorlást.
Már folyamatban van hasonló táskák beszerzése, mint amit te is vettél, csak még nem tudom mikor kapom meg.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
vadászcsiga
félisten
-
Empsepo
senior tag
válasz flexxx2 #60045 üzenetére
És érdekes hogy az Óramagazin is egyre többet foglalkozik a Citizenekkel.
Nincs mostanság egy rész sem amiben ne említenék a márkát.Ellenben a jó kis orosz ( szovjet ) órákról mélyen hallgatnak.
Kicsit fura.Pedig ha itt említésre méltatják...
Nekem is van 3133-asom és imádom.
-
bodiiren
csendes tag
Helló!
Segítség kellene. Seiko 7n22 órába milyen elem kell? Gyanítom, hogy nem megfelelőt raknak bele, mert túl hamar kezdi a kétmásodperces ugrálást a másodpercmutatója.
-
g0n21
senior tag
válasz bobby_30 #60314 üzenetére
Meg egy Mark 3 is.. Édes Istenem, ott a paradicsom... Órabuzériám Mekkája...
mikoriak?Dzsana: Nem vennék onnan...Citizen bullhead-ek $6-700-ért. Ebay-en felújítottak mennek max. $400-ért
[ Szerkesztve ]
-
bobby_30
tag
Nem tudom a pontos évjáratát egyiknek sem. Mindkettő a 70-es évek eleje, ahogy én is. Már csak ezért is fontosak nekem. Egyszerre kerültek hozzám majd a mark 4-es elkerült egy ismerősömhöz, de nem hagyott nyugodni a dolog és akkor adtam érte a constellationt meg némi készpénzt. Mindkettő nagyon szép állapotban van, de a mark 3 lényegében hibátlan. Viszont a formája miatt csak néha hordom, mivel nagyon sérülékeny, állandóan beleakad mindenbe. Kézen hordva rendkívül feltűnő jelenség, ami teljesen megosztja az embereket. A feleségem például kifejezetten utálja.
-
csabulaxi
senior tag
válasz fi:zi'k #60336 üzenetére
Jó. Tiéd , ha kéred.
Van még mellé ez is, nekem ebből kéne szíj, ha lehetne. akkor senki sem reagált rá.
Írj címet privátba és, hogy mennyire sürgős a dolog!
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
g0n21
senior tag
-
WiZARD
addikt
-
Misi1979
őstag
válasz JackFeryll #60347 üzenetére
Azok nem karcok, szöszök meg ilyesmik.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest