Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kimmuriel

    tag

    válasz vadászcsiga #141881 üzenetére

    Pedig éppen te mondtad, hogy csak figyeljek, olvassak, és tanuljak szorgosan. :K
    Azért neten elég sok infót össze lehet csipegetni, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is, ezért kérdezek rá olyan dolgokra, amikről egyébként valahol már olvastam. Miért ne tudnék amúgy én is ráguglizni, hogy pl. mi az a lünetta, lume, kaliber stb.? Ez nem olyan szakzsargon, ami ne lenne bárki számára hozzáférhető.

    Egyébként meg nem tudom mi szükségem volna az identitásom meghamisítására. Nincsen több regisztrációm :N, csak ez az egy.
    De persze szíved joga azt gondolni, amit akarsz. Nem hinném, hogy bizonygatnom kéne bármit is. :N Én nem szorulok rá, téged pedig egyébként sem érdekel. ;) Amúgy sem az oviban vagyunk.

    Egyébként meg azért vergődöm rajta annyit, mert nem értek hozzá. Nekem 150k az nagy pénz egy órára, és szeretném okosan ráfordítani, de nagyon bizonytalan vagyok. Sajnos én nem vagyok jó fórumtárs, én nem azzal jövök, hogy javasoljatok egy órát 1 milláért. Mégha nektek ez is lenne a szimpatikus, akivel érdemes lehet foglalkozni. De a ti szakmai tapasztalatotokat speciel szívesen olvasgatom. :K

Új hozzászólás Aktív témák