Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
válasz mefistofeles #59462 üzenetére
ez sem teljesen pontos de elég jó közelítő... felírod hogy hol ált az óra, következő tankolásnál szintén és akkor meg van a két tankolás között megtett km, illetve, hogy mennyit tankoltál utoljára. után már egyszerű matek.
-
bigdigit
addikt
Hát pályán 130-as tempóval sose eszik a Swift 4.8-at. Az 5.8 az kb pont jó ekkora tempónál. De lehet még több is. Gondolom nem szoktál soha semmit nullázni. Vagy most pont sikerült egyszer és nem a 7000km átlagát mutatja hanem csak az elmúlt utat.
Ha.minden tankolást után nullázod a napi km számlálót mert van több is nem kell írogatni semmit valójában mennyit is fogyaszt. Tankoláskor csak osztasz egyet máris meg van mennyi az annyi. -
dethroner
veterán
Nálunk volt olyan, hogy 4 decit is csalt a fedélzeti, persze neki tetsző irányba
A különbséget okozhatja a párásabb, porosabb levegő, aszfalt minőség is. Szembeszél is, mivel elég meredek szemből a swift. Nekem a citroennel volt nemrég 2 pályás kalandom. Első brutális szembeszél, 2 személy pécs-pest-pécs M6. Másik szélcsendben 1 egyedül voltam az autóban pécs-nyírség-pécs pályán szinte végig. A második közel 1 literrel volt kevesebb, nem akartam elhinni a hülye kocsinak, de rátankoltam és vigyorogtam az öreg masinára
Sokat jelent az is, ha néha kicsit vehemensebben gyorsítasz.
Kiszámolni meg csak úgy tudod, ha mindig fullra tankolsz. Én tizenéve mindkét autóimat mindig csurig öntöm, lámpa felgyulladásig hajtom.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- További aktív témák...
- Odys/Zeta/I/10/ elektromos roller! Németország!
- Eladó használt, Britax Römer Kid II gyerekülés, gyermekülés 15-36kg
- Eladó INDESIT felültöltős mosógép garanciával
- Eladó Skoda Octavia III tetőtartó, Garanciás 25-05.hóig (adapter, talp és keresztród)
- Eladó használt, 1,5 évig Garanciális Fisher FPR-123DE4-R hűtő fűtő mobil klíma 3,5kW + tartozékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest