Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz - = Zk = - #98125 üzenetére

    Igen érdekel, ugyanakkor azért mert az öcsém, attól nem falazok neki, illetve nem szeretem ha valaki hülyének néz, főleg nem ha a család az.
    Az ilyenre én azt mondanám, hogy egye meg amit főzött, és vegye csak halomra a játékot, és bannoltassa magát, de ebben nem támogatnám, főleg ha 20+, akkor már be kellene nőnie a feje lágyának, hogy nem fragben mérik az életet.
    Az ilyen kamu szöveget meg, hogy oroszok feltörték meg minden, amikor már "ősidők" óta létezik mobilos app, egy biztos, hogy a pasziánszt sem osztanám meg az öcsémmel adott esetben, nem hogy a CS-GO-t.

    Napi/heti szinten játszok online TPS-t (Division) amiben van PvP is, még ilyen öreg fejjel is (40+) de nem egy személyt töröltem már a barátlistámról, mert kiderült róluk, hogy csaltak, vagy csak én vettem észre, hogy nem kerek, ahogy játszanak, hiába volt több 10 együtt töltött óra. Sajnos a Division egy csíter paradicsom (nincs benne csalók elleni védelem), de ugyanakkor eszembe nem jutna csalni, lehet másképpen szocializálódtam, de akkor is. Lehet emiatt is "érzékeny" pont nekem a csalók, és kb. negatív tolerancia van nálam ezzel kapcsolatban, én ha tehetném minden játéknál a HWID ban-t alkalmaztatnám a kiadókkal, legalább fellendülne a hardver piac is :DDD

    Szóval a kérdésedre, inkább vesznék össze az öcsémmel, mint hogy rábízzak egy accountot vagy játékot, mert ez kb. olyan mint a függőség, ha elfogadja az ember, sosem fog kigyógyulni belőle, meg kell húzni a határokat!

    [ Szerkesztve ]

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák