- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz maross #88147 üzenetére
Én is arra várok, hogy a Phantom Pain kap-e minimum 33-at, ha kap akkor megveszem Steamen, ha nem akkor marad a kulcsvásárlás 6500-ért.
Tegnap kiszórtam pár száz cardot, lett bő 20 euro walleten, az pont elég lenne az MGS-re.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
válasz laceszgamer #88152 üzenetére
En arra varok hogy legyen idom a day0 aktivalt phantom painemmel jatszani
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
laceszgamer
addikt
válasz maross #88153 üzenetére
Ahogy néztem értékelések alapján, akinek bejött ott ekvés az 50 óra alatti játékidő. De inkább 100 felett vannak. Elég időrabló játék lehet ( De legalább nem 8 óra alatt 100% féle mint sok más. )
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
[Prolixus]
addikt
válasz maestro87 #88148 üzenetére
Kicsit félrevezetnek itt a többiek, szoktak itt tisztességes akciók is lenni. A baj inkább az, hogy olyan akciók nem szoktak lenni, ami itt lenne a legnagyobb, vagy itt lenne először ilyen nagy (és már figyelemre méltó, mondjuk -75%). Szóval olyasmi nincs, amire egy évek óta a digitális játékvásárlós "bizniszben" aktív valaki is meglepődve csettintene, hogy ez igen.
A Witcher 1-2 biztos megkapja a maga szokásos 85%-át, arra is mérget vehetsz, hogy mondjuk a Tomb Raider vagy a Far Cry 3 kap 75%-ot. Vagy a Deus Ex HR és így tovább. De ezek korábbi sale-ek alkalmával is voltak már...
Szóval az "újak" csak kapkodni fogják a fejüket. A régi motorosok meg legyintenek, mert már szinte minden olyan játék megvan nekik korábbról, amik a nagy akciókat kapják.
Én azért picit bízom benne, hogy a Life is Strange teljes évad, no meg a Far Cry 4 kap 75%-ot. Annyiért már megvenném őket. A többi wishlist-es tételem 99%, hogy semmi olyat nem fog kapni, amire már rámozdulnék.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
tomsolo
addikt
válasz maross #88153 üzenetére
mióta tettem egy próbát a félresikerült Revengeanceddel azót már a Phantom Painre is más szemmel nézek )
Jó itt nem transzi a főszereplő, de ezek Koyimás epic jelenetek kurva gázak imho.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
válasz tomsolo #88156 üzenetére
Pedig Phantom Pain jo, meg kell nezni jutbobon, ha bejon a stilus es van ra 50-100 orad, akkor 20eurot boven meger. Ez inkabb Sniper Elite 3 stilus, a revengeance meg devil may cry, eg es fold.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz tomsolo #88156 üzenetére
Én még egy MGS játékkal sem játszottam a Phantom Pain az érdekel mert nagyon jókat hallani róla, meg tesztek alapján is bejön, viszont ez a Revengeance azért elléggé más stilusban is nem?
-
tomsolo
addikt
válasz maross #88157 üzenetére
Toltam már a Phantom Paint, pont azért pihen - bár sokkal jobb persze a Revengeancednél - amitól a másiktól is kivert a víz. Pl a fél világ oda-vissza van a Prologue-tól, amit én mocskos mód végiguntam, mert ez QTE mozi nem az én világom.
Utána már jobb a helyzet, az ejtőernyős lovon pl. hangosan röhögtem erre beraktak egy ultra gejl kutyás jelenetet. Asszem itt untam meg.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
tomsolo
addikt
válasz csaba951 #88142 üzenetére
A vásárlók megy semmire se jó 32 ojrós pdf-e is megvesznek és örölnek neki.
(Az igazán nagy ötlet persze az lett volna, hogy acsi unlock pénzért.)Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
addikt
válasz Csapoati #88161 üzenetére
De legalább kapnál egy szép, bekeretezett, fejlesztők nevével eredetiben aláírt papírt ennyi pénzért. De nem, nyomtasd ki te a kapott pdf-et (You print out the certificate...), írd bele a nevedet. Száni.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
-
laceszgamer
addikt
-
Spet
addikt
válasz laceszgamer #88165 üzenetére
Nem lepődnék meg ha jöne a megszokott DDoS támadás a szerverek ellen. És ezt még tetézné a sok júzer aki folyamatosan frissítené az oldalakat.
A lényeg ,ideig óráig biztos túlterheltek lesznek a szerverek.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
CactuS
Arcképgyáros
Ezt a DDoS támadás szöveget tényleg van, aki beveszi? A steam alapesetben is képes magát összefosni, még sale sem kell hozzá... (Mint az Edigital BF DDoS támadása...)
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
laceszgamer
addikt
válasz CactuS #88168 üzenetére
Tavaly egyszer volt mikor egy egész estére szétment az egész rendszer, akkor azért elég gyanús vlt, hogy valami külső gubanc lehetett, mert annyira nem szokott önmagától szétesni.
-
-
[Prolixus]
addikt
Na ja. Meg most őszintén, ki az, aki egy sale alatt csak a kívánságlistáját nézi végig? pont azok fognak a legelőször rácuppanni a főoldalra salet alatt (még akkor is, ha éppen a wishlist-re semmi akció nincs), akik most 7-kor már remegő testtel ott fognak ülni a sale előtt, hogy "mikor kezdődik már". Tehát mi.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
nagyúr
válasz [Prolixus] #88176 üzenetére
Szerintem a sok kártya centeskedő... Aki utána teszi is majd fel a marketre az elsőt hogy azis összeomoljon.
Vásárlók? Ugyanmár...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Out
addikt
Nem a Sale alatt kell a kívánságlistát összeállítani, hanem már jóval előbb Ha végig ugyanaz az akció lesz, akkor nem kell frissítgetni állandóan. Persze még nem tudom, hogyan lesz.
[Prolixus]: Én leszek az, hiszen minek nézzem a többi játékot, ha egyszer nem érdekel, akkor ingyen sem kell
[ Szerkesztve ]
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
eami
Topikgazda
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez most úgy ide illik.. Bocsesz.
Véleményem szubjektív...
-
Nagyon porognek a szazalekok, sosemlatott olcsosag varhato/lathato [link]
de legalabb van daily deal resz, naponta vissza kell nezni elegedetten csettinteni
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz maross #88182 üzenetére
bakker....az egyetlen dolog, ami érdekelt volna, az a steam controller....és egy fillért nem engednek belőle. szomorú....
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
nagyúr
válasz bepken #88183 üzenetére
Dehogynem... -30% van rájuk.
(Tény hogy korábban volt már 40 is.)
Sose értettem amugy, miért nem valami "hullámokban" frissítik le az árakat ahelyett hogy az összes adatbázisváltozást egyszerre élesítik, aztán behal az egész.
A sok kliens-web lekérés roham mellett persze.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bepken
veterán
válasz FollowTheORI #88184 üzenetére
nem tudom, hogy azóta frissült e, nekem - amikor legutóbb véletlenül betöltötte az oldalt - még így nézett ki a dolog
(bár egyre inkább meggyőzöm magam, hogy inkább megvárom a következő generációt ebből a kütyüből)
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Csapoati
nagyúr
Mekkora trollkodás lett volna, ha kiderül, hogy kamu a 23.-i dátum és mondjuk jövő héten jön a sale.
Amúgy meg már semmi játék nincs, csak naponta változó ajánlatok és a discovery queue utáni 3 kártya/nap? Gyengusz.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
warcat
veterán
A Doom kapott 40%-ot: 35.99€ ami még mindig drágább a cdgalaxis 9000 forintnál,de legalább valamennyire meglepő.
Darkest Dungeont meg Rebel Galaxyt ajánlom továbbra is ha jó játékokat szeretnétek,bár ezt már megtettem karácsonykor is,nem sok reakcióval[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
bul07
nagyúr
-
Vertigo18
addikt
Megint "várólistás" dolgok felfedezéséért lehet napi 3 kártyát kapni. Természetesen szét van fagyva a steam szerver /ek, így esély sincs végigpörgetni a várólistát...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Csapoati
nagyúr
válasz Vertigo18 #88190 üzenetére
Ilyenkor mindig érdemes várni legalább 2-3 órát, mire helyreáll a rend. Meg persze majd minden este várj kicsit, ne 19:01-kor akarj nekiállni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
vhw
addikt
Eszméletlen, hogy ez a fránya GTA az istennek nem akar lemenni...
Egy AC Syndicate már 26 €
Witcher3 25€..."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
nagyúr
válasz bepken #88185 üzenetére
Énis így vagyok vele... mindig kicsit bepörgök rá... hogy csak bele kéne vágni... aztán lebeszélem magam.
(Főleg mikor pár hete 40%-on volt akcióba, ha jól emlékszem.)Meg persze majd a 2. generáció... már ha lesz, meg ha jobb lesz egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
-
PöCöKuk@c
tag
Sorry
The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later.
Error 503 Service Unavailable
Summer Picnic Sale -
CactuS
Arcképgyáros
Nem is fog még egy darabig (szeritnem idén biztosan nem kap nagyobb kedvezményt). A szerverek tömve vannak, pörögnek a shark cardok. GTA 6 nem jön, csak a következő konzolokra, így ráérnek.Majd talán akkor, ha 1x lesz fitzetős DLCje és kicsit csökkentik az alapjátékot. Talán.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
sixpak
nagyúr
Belépni sem tudok, de nem lepődtem meg.
Fallout 4, Arkham Knight SP mennyi?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
bul07
nagyúr
Én úgy látom kapott -40%-ot és lett 35,99€
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bepken
veterán
válasz FollowTheORI #88193 üzenetére
sajnos kevesebb zsebpénz jött össze kártyákból, mint amit reméltem (idén januárban döbbentem rá, hogy egyáltalán lehet velük kereskedni ) és az igazat megvallva nagyobb százalékra számítottam. azt reméltem, hogy szállítással együtt kihozom 10 ropiból, hát sajnos nem... na mindegy, szerencsére van pár régebbi játék a kívánságlistámon, viszonylag jó áron.
-
vhw
addikt
válasz CactuS #88195 üzenetére
Tulajdonképpen felőlem kivághatnák az egész online szemetet - csak egy jóféle nosztalgiázós single érdekel; sztori, felfedezni minden négyzetcentit, 6 csillagos rampage és túlélni...
Anno megjelenésnél nem vállaltam be a 60€-t... most meg már egy kvázi 3 éves játékért 10k...
A Nintendo kártyák nem tartják így az árukat...sixpak: Fallout 4 - 29,99€
bul07: na igen, de ez még mindig 11k...
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest