Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz csaba951 #54514 üzenetére

    "A te gondolatmeneted szerint most meg kellene lepned őt ingyen a újabb példánnyal."

    nem. az én gondolatmenetem szerint, most nekem kéne eljárnom. nem azt jelenti, hogy megveszem a játékot saját pénzből, hanem azt, hogy felkeresem, akitől én kaptam és vagy továbbgörgeti ezt a dolgot, vagy ő kártalanít engem, és abból kártalanítom, akinek én adtam. ha az, akitől én kaptam nem halandó lépni, akkor mehetek rendőrségre. ha külföldi, vagy egyéb okból behajthatatlan rajta a dolog, akkor bukta és bizony nekem kell kártalanítani a gyereket, ezt a rizikót én vállaltam, amikor megbízhatatlan embertől vettem.

    "Ja, és ha te fizeted a kártalanítást, akkor tulajdonképpen duplán károsítottak meg."

    Gondolkodjál egy kicsit Te inkább. Amikor átadtad a játékot, akkor kaptál érte cserébe valamit, tehát csak egyszer bukod el a játék értékét. Pont ugyanúgy, mintha csak magadnak vetted volna a játékot és a Te fiókodból vennék ki.

    "Egyértelműen a Steam a hibás, hogy a saját, zárt rendszerén belül képtelen szavatolni, hogy nem jutnak hamis giftek/itemek a rendszerbe."

    Ennek a megoldása vagy az, hogy csak wallet-ről lehet majd vásárolni és csak olyan pénzből, amit legalább 30 napja feltöltöttek, vagy az, hogy a gift vásárlása után nem lehet átadni a giftet 30 napig. Szerintem mindkettő gyakorlatilag megölné a giftelést. Kb. csak azoknak érné meg, akik azért vesznek gift-et, hogy nyerészkedjenek rajta, ezt meg pont nem fogja akarni támogatni a valve.

    @(#54521) csaba951

    nincs igazad, ha veszel a boltban egy Samsung tévét és tönkremegy egy félév után, akkor a Media Markt-nak akkor is rendeznie kell a garanciális ügyedet, ha közben a Samsung kivonult az országból.

    Ha veszel egy lopott biciklit (nem tudva, hogy lopott), majd eladod valakinek, aztán az eredeti tulaj jelentkezik, akkor akinek eladtad az kénytelen átadni a biciklit ingyen és téged perelhet be az áráért, amit neked attól függetlenül kell kifizetned, hogy Te külön eljárásban megkapod-e attól, akitől Te vetted a biciklit. (legalábbis alapesetben, ha egymás közt meg tudtok egyezni, akkor lehet közös keresetet is beadni).

    De a lényeg, hogy amit Te adsz el, azért Te vállalsz felelősséget a vevőd felé. A Te eladód pedig (csak) feléd vállal felelősséget.

    [ Szerkesztve ]

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák