- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Tudnátok linkelni egy olyan helyet ahol az összes kártyás játék fel van sorolva
(#45554) jer1cho
Kösz[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
BigBlue69
őstag
válasz TazLeacher #45554 üzenetére
Hamár itt tartunk Ebben a warframe-ben esik az alapból is kártya? Vagy kell hozzá starter pack?
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
morvaigaben
tag
Már értem miért hajtanak ennyire a szintekre egyesek...
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
nagyúr
Sziasztok! A segítségeteket kérném:
1: Mitől lehet az, hogy ha elindítom a gépet, automatán indul a Steam, de sokszor offline módban? Kilépés, majd újra Steam indítása után jó.
2: Hol tudom megváltoztatni a telepítés helyét? Mert pl Dota 2-t telepítettem D:/Games/Dota 2-be, de ha most újonnan vett játékot telepíteni akarom a D:/Games/ -be nem engedi, mert kiírja már van steam mappa.
[ Szerkesztve ]
-
morvaigaben
tag
válasz KaiotEch #45558 üzenetére
1. Valószínűleg nem érzékeli egyből az internetkapcsolatod.
2. Elvileg játék telepítésénél kell kiválasztani, hogy arra a partícióra/meghajtóra tegye fel, amin a Steam van, vagy egyéb.
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
mepet
addikt
Erről a szintrendszerről van valami leírás valahol? Mitől lépek szintet?
-
mepet
addikt
válasz TazLeacher #45563 üzenetére
Köszi, sose jöttem volna rá.
Most látom, hogy van olyan játékom, ami adhat kártyákat. Persze 2 olyan, amivel sosem játszom. -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz morvaigaben #45557 üzenetére
Nincs is olyan szerkezet, amivel ki lehetne vinni Gabe-et a világűrbe.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Qmi
tag
Relatíve olcsón Crysis 3 Originre.
-
SQX_Barto
addikt
válasz #79621120 #45570 üzenetére
Ha Ő lenne a képen, akkor kellene a száma
Még az sem zavarna, ha sokat költene játékraVan valami pletyka a Summer Sale időpontjáról, esetleg találgatás?
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
bul07
nagyúr
Sok pénzük van és megveszik a játékok mellet a kártyákat is és gyártják a kitűzőket így kapják a sok TP-t
EnnyiÉn tízes vagyok semmi erőfeszítéssel és nekem elég is
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
addikt
válasz SQX_Barto #45573 üzenetére
Volt olyan, hogy mivel a kártyázást most szerdán tették publikussá, akkor csütörtökön idul a Sale.
Nem jött be...Én még mindig július végét mondom találgatásnak, valahogy úgy ahogy tavaly is volt.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
SQX_Barto
addikt
válasz genndy #45575 üzenetére
Valaki beírta az elmúlt 3 év Summer Sale időpontokat és mindig később volt, tehát a logika szerint lehet idén júli végén lesz... Tavaly, ha jól emlékszem júli közepe táján volt. Júli 14 a Summer Sale Badge-em tavalyról (ami talán a végén lett megkapva, nem tudom).
#bul07: én cserélgetésekkel és kraftolgatással kaptam meg a level 10-et, de többre igazából nem is vágyom...
Tetszik az avatarod! Még láttam mikor volt a sok színvariáció, már nem tudom nekem melyik tetszett a legjobban
#alratar: igen az jobb lenne[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
-
ayo
veterán
válasz SQX_Barto #45573 üzenetére
egyszeru figyeld az akciokat - ha van weeklong midweek stb akcio akkor nem fogjak kozbe benyomni a summersalet. hetfon mar lehetett tudni hogy nem ezen a heten lesz. legtobbszor ezeket az akciokot joval elore megbeszelik es nyilvan a kiadonak se erdeke hogy a heti akciojat elnyomja egy summersale. 1-2 heten belul lesz.
http://jateknaplo.blog.hu
-
bul07
nagyúr
válasz SQX_Barto #45577 üzenetére
Nekem tegnap aktiválódott az egész beléptem egy két kattintás és meg is lett a 10-es szint
Azóta kártyákat folyamatosan passzolom el már eladtam vagy 30db-ot , de lemegy az újdonság varázsa és annyi[ Szerkesztve ]
-
nkAAA
aktív tag
A hétvégén nagy akciók lesznek a Square Enix európai store-jában:
- Tomb Raider Survival Edition 66%-os leárazás
- hozzá tartozó DLC-k 50%
- Hitman Absolution 75%
- Sleeping Dogs 75%
- Deus Ex HR ugyancsak 75%
- és végül a Just Cause 2 isSteam-esek ofc, s több termékre is szól a leárazás, csak ezeket emeltem ki.
[ Szerkesztve ]
https://twitter.com/nkaaa
-
bul07
nagyúr
Ahhoz hogy kapjak bónuszcsomagot ugye nem kell megtartani az adott játék kártyáit?
-
-
bul07
nagyúr
Köszönöm mindkettőtöknek
És milyen időközönként kell bejelentkezni
Napi egyszer kétszer
Csak azért mert van hogy egy hétig is be vagyok jelentkezve folyamatosan , 24órában megy a gépem , általában csak áramszünet miatt kapcsol ki[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Ne terjesszétek már ezt a bejelentkezéskor dönti el legendát.Offline is kaphatsz...nyilván alapesetben akkor fogod észrevenni amikor belogolsz.
bul07: kb úgy van megfogalmazva,hogy jogosult legyél booster packra,ahhoz be kellett logolnod az utóbbi hétben.Gondolom 168 óra elteltével ha nem voltál online,nem veszel részt a 'sorsoláson' többet.
Egyébként az eddigiek alapján nevetséges esély van rá,nem kell vele foglalkozni.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz dejaris #45595 üzenetére
Ha minden Steam cserélgetős kártyát kiszedtél a játékokból,akkor van egy nagyon halovány esélyed egy booster packra:ez az egyik kártyás játékodhoz tartalmaz 3 darab kártyát.
A játék véletlenszerűen van kiválasztva, a 3 kártya bármilyen lehet a játékhoz tartozókból, 3 ugyanolyan, illetve foil minőségű is.EA: It's in the crate!
-
bul07
nagyúr
válasz warcat #45594 üzenetére
Még egy dolog
Tegnap nekem a kitűzők között még szerepelt a Half-Life 2(megvan nekem) kártyát is kaptam 4-et , viszont most nincs a kitűzők között, és így nem tudom hogy van e még megszerezhető
Amúgy a TF2 is eltűnt a listámból
Hogy lehet a fiókomba megnézni az összes kártyás játékomat , mert a Kitűzők között nincs mint ottKitűzők/Rendezés szempontjait már kipróbáltam és nem bújik elő
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
-
Pedro78
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Használt ASUS H87 pro, Intel i5 4670, HD Graphics 4600, 112 Gb SSD, 1 Tb HDD, 16 Gb RAM, Windows 10
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- Bontatlan iPhone 15 PRO 512GB 1 Év Garancia
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
- ADATA XPG Lancer RGB 16GB DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest