- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
-
ripla
addikt
válasz Segal #110949 üzenetére
Van benne videókártya, nemrég lett cserélve az egész gép, kapott egy 20 gigás Sapphire-t.
Én amúgy már rég befejeztem itt a témát, de valaki folyton visszaír és arra válaszolnom kell, mert szemlátomást nem értitek.#110951s7evcsenko
Azért zavar, mert a végén én leszek a hibás, mint azoknál akik találnak egy gamebreaking bugot ami a fejlesztők figyelmetlenségéből maradt ott, amivel csalni lehet a játékban és kihasználják, az ilyeneket is bannolni szokták, pedig csak éltek a lehetőséggel.[ Szerkesztve ]
-
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
Milyen Linux ajánlott Steam futtatáshoz? Csak játékhoz kellene. AMD CPU és Nvidia VGA kombóhoz.
KöszönömHa nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
Sirandrish
legenda
válasz ripla #110952 üzenetére
De mivel te már nem csak hogy nem akarsz játszani a játékkal, de még telepíteni sem szeretnéd, ezért te NEM használod ki a lehetőséget!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Segal
veterán
válasz ripla #110952 üzenetére
Pont ez az hogy vga-t kellett volna venni amd helyett
Amugy e végett nem fognak bannolni. Előbb már irtam tedd rejtettbe a játékot ha látni sem szeretnéd a profilodon, csak könyörgöm ne irj erre már vissza"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Lord Gabor
csendes tag
válasz mAtech #110953 üzenetére
Én most jelenleg Pop!_OS-t használok, van belőle olyan változat, amiben alapból benne van Nvidia driver, és korrektül működik nálam. Ubuntu alapú, emiatt egész sok programot fel lehet telepíteni csomagkezelőből is, ami pozitív, Steamet a weboldalról letöltve egysezrű feltelepíteni és megy rendesen.
-
whited
addikt
Sziasztok
Mercenary Kings, Quadro M2200, legfrissebb driver, W10 PRO
Ennek ellenére OpenGL 3 issue-val eldob, mielőtt elindulna a játék.Viewer szerint most OpenGL 4.6 van a gépen, mit tudok tenni vele?
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
mAtech
aktív tag
válasz Lord Gabor #110956 üzenetére
Köszi! Ezt nem ismerem. De futok vele egy kört.
Most próba képpen Zorin van fent. Mint, Manjaro is tetszik. Meg olvastam hogy van STEAMOS is.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
Apollyon
Korrektor
válasz mAtech #110953 üzenetére
Igazából mindegy a disztró, csak viszonylag legyen friss. Tehát egy oldstable Debian nem biztos hogy a legjobb ötlet, de működhet. Ha lehet, Ubuntut kerüld, de nem a Steam miatt, hanem úgy általánosságban.
Nálam Void linux van, de ha a Steam elindul és rendben fut, onnantól már nem a disztrótól függ a dolog. Tehát lehet akár Gentoo, Linux Mint, egyre megy.
Eddig minden amit próbáltam Windows only játékot rendben ment. Egyedül a VR-t nem próbáltam, azt meghagytam dóz alá.
Illetve ajánlom még a protondb.com-ot, ott tudod csekkolni a játékokat hogy futnak compatibility módban.Szerk.: Steamet ne weboldalról letöltve telepíts, legtöbb disztró repójában fent kell legyen. Így biztonságos, és biztos, hogy frissül.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
mefistofeles
addikt
Sziasztok!
egy igen láma kérdéssel forfulok hozzátok de magamtól nem jövök rá a megoldásra.
Rég nem játszok de most nosztalgiázásból ltelepítettem a steam könyvtáramból a DOOM (2016) játékot. Az a problémám, hogy semmiféle grafikai vagy egyéb beállítást nem tudok módosítani de még a menüt sem lelem. Bejön az ID logo, figyelmeztetések stb és azonnal a választóképernyőre dob, hogy multi vagy solo stb játékot választok.
Biztos, hogy ez így nem kerek de nem tudom mi a hiba.
A segítséget előre is megköszönném....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
chatran
őstag
válasz mefistofeles #110962 üzenetére
A youtube segít. Campaign, new campaign és ott már látszik a settings. Anno én is végigvittem, de már nem rémlett.
Kár, hogy nem lehet a játékot magyarra fordítani, akkor még1x nekiállnék. Anno a sok antik angolos halandzsa szöveg nagyon fárasztott és nem jött át annyira a sztori. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Rendelkezem egy Residen Evil Revelations 2 alapjátékkal. Most játszva vele először, kiderült, hogy az alapjáték önmagában nem sokat ér (kb. 1 óra játékidő), de lehet DLC-ként vásárolni hozzá mindenféle epizódokat, stb.
Kérdésem: Ha az 1000 Ft alatti ára miatt, nem a Steamen vásárlok egy Deluxe verziót (Steam kulcsot), ami tartalmazza az alapjátékot és a mindenféle DLC-t, majd a kapott kulcsot aktíválom a Steamen, mi fog történni, ha már rendelkezem az alapjátékkal? Kétszer lesz meg az alapjáték és mindkettőnél elérhetővé válnak a DLC-k, vagy mi fog történni?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Sirandrish
legenda
-
Golden9
addikt
Három napig ingyen játszható a Squad, a Cross Blitz, és a Shapelab 2024.
[ Szeretkezve ]
-
VGYke
addikt
válasz Sirandrish #110965 üzenetére
De akkor 2 alapjátékom lesz, az nem probléma?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz FLATRONW #110969 üzenetére
De van. Jelenleg megveheted a Resident Evil Revelations 2 játékot, ez volt meg nekem, gondolom ez az "alapjáték". Ha akarod, vehetsz hozzá egyenként DLC-ket, úgy mint pl. RER2 Episode Two, stb. stb. Mint látod, ez és a többik nem önálló játékok.
Ha az összes DLC-t meg akarod venni, akkor a Resident Evil Revelations 2 Deluxe Edition-t kínálják, ami tartalmazza az alapjátékot és az összes (?) DLC-t.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
FLATRONW
őstag
válasz VGYke #110970 üzenetére
Mivel a játékot epizodikus formában adták ki, így az csak az Episode 1. Mivel ezt nem tüntetik fel a címben, úgy ez a Capcom részéről egy szép megtévesztés.
Alapjátékról akkor lenne szó, ha le lenne zárva a sztori és úgy adnának ki hozzá további DLC-ket, de itt erről szó sincs. -
Sirandrish
legenda
válasz VGYke #110967 üzenetére
Nem lesz 2 külön játékod, csak egy teljes!
És teljesen mindegy hogy hívod...amit te "alapjátéknak" hívsz, az csak az első epizód (nekem is megvan), amivel önmagában ugyan tudsz játszani, de ahogy azt te is észrevetted kb olyan mint egy demo.
Tehát ahhoz hogy teljes játékod legyen, ahhoz az összes epizódra szükséged van, amit a deluxe editionnal meg is kapsz.
Ha az első epizódra rányomod a deluxe-t, akkor lesz egy darab teljes játékod!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
BandiHUN
veterán
válasz VGYke #110967 üzenetére
Én megvettem, nem lett 2 alapjátékom, de legalább megvásárolható volt, nem minden játékot lehet upgradelni se, viszont amúgy néhány tényleg megadja az alapjátékot giftbe, de szerintem ez már jobbára kimúlt dolog.
RE4 felújított olcsósodhatna, ez még mindig sok nekem, de egy RE2 fullost még beújítottam, megvan a szülinapi ajim magamnak
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Psychopeti
senior tag
Sziasztok! Lehet rossz helyre írom és már többen is kérdezték. Ha igen akkor esetleg linkelje már be nekem valaki.
Röviden annyi lenne a problémám hogy ami régi HL2 MOD-ok vannak nekem nem akar elindulni egyáltalán egyik sem... Pl.: Ravenholm, Dark Interval, Nightmare House 2, Strider Mountain. Ezek közül pl. egyik sem.
Rákattintok indítás egy kis ideig töltés van aztán ennyi semmi több nem történik...Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
Golden9
addikt
válasz Psychopeti #110975 üzenetére
Szia!
Half-Life 2 topik.
Azonnali játékos kérdések órája topik.[ Szeretkezve ]
-
VGYke
addikt
válasz FLATRONW #110971 üzenetére
Elvitatkozhatunk teljesen értelmetlenül egy darabig mi az alapjáték definíciója, minden esetre nem én neveztem el alapjátéknak, hanem maga a Steam nevezi így!
Ez olvasható az Episode Two alatt:
Ha tényleg rossz a meghatározás, kérlek harcolj tovább a Steam programozóival, esetleg fordítóival!kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
wjbhbdux
veterán
válasz Psychopeti #110975 üzenetére
Ha rég lettek telepítve, akkor nézd meg hogy nincs-e frissebb verzió belőlük, ezeket kézzel kell frissíteni.
Illetve le kell tölteni hozzájuk a megfelelő Source SDK verziót, amit az eszközök között találsz, a leírásukban vagy telepítőjükben szokott említve lenni, hogy melyik mit igényel.pl a Dark Interval readme-ben ez szerepel:
"IMPORTANT: you must have Source SDK Base 2013 Singleplayer installed in Steam,
and switched to "upcoming" beta option. "
Erre a jobbklikkes tulajdonság menüben lehet átváltani./s
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
A Steam androidos app-ban hogy lehet lapozni? Hiába próbálok görgetni egyszerűen nem megy lefelé a kép. Nem tudok bejelentkezni, hiába olvasom be a qr kódot nem tudom lejjebb görgetni, hogy jóváhagyjam.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
A_Papa
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy játékhoz egy kis segédletet készíteni. A Steam Műhelybe belépve nem találtam létrehozást, de láttam egy "Kifizetési adatok megadása vagy frissítése" linket, amire kattintva mindenféle adatot kér tőlem a Steam (adó, bank, stb)...
Ez most mi akar lenni? Vagy nem jó helyen vagyok? Csak egy sima kis útmutatót szeretnék közzétenni egy játékról...
Köszönöm a válaszokat!
Papa[ Szerkesztve ]
Papa
-
Debilon
addikt
válasz A_Papa #110980 üzenetére
ha útmutatót akarsz írni, akkor neked a "Közösség"-re kattintva, azon belül a játékot kiválasztva a "Guide" fül kell (magyarul útmutatók)
ezután legfelül ott lesz egy gomb a menüsor alatt, amire rákattintva meg tudod írni
[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Shaza
senior tag
Hello!
Lehet egyszerre fóliás kártyákból és simából is kitűzőm?
Köszi!
-
Shaza
senior tag
Köszönöm!
-
chris0000
őstag
nem felejtettétek el, h ma elérhetővé vált a Mandragora public demo!
baromi jól néz ki, a játékmenet és a hangok is nagyon jók..
a talent tree pofon egyszerű mi kell még!
egyelőre nincs benne a magyar nyelv, sőt semmilyen, csak az angol, de a magyar felirat biztos és valszeg magyar szinkront is kap a végleges verzió! üdv.[ Szerkesztve ]
-
Golden9
addikt
Körökre osztott RPG fesztivál pontboltos motyók ingyen.
Mana
Animált matrica
Háromság
Animált avatár
Szerepjáték keret
Avatárkeret
[ Szeretkezve ]
-
-
chungee
addikt
Estét! Hogyan kell értelmezni ezt új family share rendszert Van egy family. Abból egyik tagot ha kirúgnánk akkor ő 1 évig nem csatizhat másik családhoz. De hozzánk visszacsatizhatna ha megengednénk neki
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz chungee #110993 üzenetére
belépsz egy családba vagy létrehozol egy családot. onnantól számított 1 évig nem csatlakozhatsz más családba. igazából ennyi
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Ngtx
aktív tag
Üdv urak! Egy kedves barátom Steam problémával küzd, miszerint ezt a hiba üzenetet dobálja neki miközben próbál játékot letölteni.
lemezolvasási hiba
Próbáltuk már ezeket a csoda megoldásokat amik Youtubeon vannak fent miszerint rendszergazdaként futtatni, steam cache törlés, lemez repair stb.
Meghajtónak nincsen gondja. Bárki találkozott már ilyen hibával?
Én gondoltam még arra, hogy meglehetne próbálni egy rendszer újra telepítést, de először mondom körbe kérdezek hátha...apple user
-
Healbacsi
őstag
Elso kerdes: mennyi hely van a meghajtokon, foleg a C:\ -n
Masodik kerdes: lemez repair mit takar pontosan. Hdd-rol van szo vagy SSD-rol? Ha SSD, akkor lefrissebb-e a firmware?
Aminek biztosan mukodni kellene: a jatekokat lemasolni/elmozgatni teljesen mashova. A Steam torlese (minden mappaval egyutt) - Steam ujratelepitese - Steam konyvtar hozzaadasa a kivant meghajton - jatekok visszamasolasa/athelyezese - szikronizalas. -
Healbacsi
őstag
Ezert az elso kerdes, az elso kerdes.
Telepitesz egy 10 gigas jatekot. A kliens letolt egy kozel 10 gigas telepito filet, majd telepit. Ergo sacc/kb 20 giga hely kell. A telepites vegen termeszetesen a munkafile-ok torlodnek, es csak 10 gigaval lesz kevesebb szabad hely.
Ennek ket megoldasa van (3):
- elegendo szabad hely (ez a +1)
- a windows temp athelyezese (osszes valtozo megvaltoztatasa)
- masik meghajtora telepiteni a Steam klienst (ahol boven van hely) - a menete fentebb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Apple notebookok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest