Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AkelaTaka33

    újonc

    Elindítanám, nagy fekete ablak és rögtön feldobja, hogy a program működése leállt, a windows megoldást keres a hibára.

    utána: A program helyes működése hiba miatt megszakadt. A windows bezárja a programot és majd értesít ha megoldást talált a problémámra.

    Közben lenn a start menünél egy kék I betün infó buborék ugrik föl, hogy a windows visszaállt csökkentett színösszeállítási módra, kiírja a játék adatait és plusz infót ad, hogy mikor szokta ezt csinálni (teljesítménynövelés stb..)

    Az zavar, hogy egy tört (lanparty.blogspot.hu-s) verzióval heteket játszottunk, most meg amikor pénzt is költök erre, akkor meg behal.

    próbáltam jobbgomb az indító exe-re és ott tulajdonságoknál mojolni, kompatibilitási problémáknál is próbálkoztam.
    Az asztal jobb klikk és személyre szabásnál is az AERO-val bütyköltem(próbálkoztam).
    Ugyan úgy telepítettem ezt a játékot mint az összes többit.

    A korábbi verziónál is automatikusan visszaállt a csökkentett színösszeállításra, láttam is a játék betöltésénél felugrani ugyan ezt az ablakot, de onnan kb 2 mp után tovább is lépett és betöltötte hibátlanul a játékot.......itt van egy pont amin nem tud most átbillenni a folyamat és ismeretlen számomra.

    (közben a próbálkozásoknak hála a Steam már 16 perc játékidőt ír ki :D :D ....és én játszani szeretnék vele, nem visszakapni a pénzemet, mert itt valami technikai túrpisság van, hiszen korábban maga a játék futott nálam, így hardwer problematika nem lehet)

    Továbbra is köszönöm a figyelő tekinteteket és az esetleges segítséget! :) :R

Új hozzászólás Aktív témák