Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sagem

    addikt

    válasz ayo #100273 üzenetére

    Öö..a Steam jobban csinálta/csinálja. Ők pont azért lettek népszerűek, mert úgy léptek be a piacra, hogy olyan szolgáltatásokat kezdtek el kínálni, amit mások akkor még nem tudtak, és elég gyors ütemben fejlesztették tovább és tovább a klienst. Ezzel szemben az Epic kliense úgy lépett színre, hogy még alapdolgokat sem tudott. Az egy dolog hogy most még olcsóbban megkapod a játékokat, cserébe viszont fapados szolgáltatást kapsz. Lehet, hogy ez neked nem számít, de sokaknak igen :) Persze, ígéretek vannak, hogy majd lesz minden ..majd, talán, valamikor.

    Teljesen komolytalan most még ez a dolog, bizonyos műfajok meg sem tudnak jelenni az Epicnél (akkor sem, ha egyébként szeretnének), mert nincs semmiféle mod támogatásuk pl. Ez az összes stratégia, menedzser, szimulátor stb. játékot érinti, de ez csak az egyik hiányosság a sok közül.

    Abban szerintem mindenki egyetért, hogy jelenleg csak az áraikkal/ajánlataikkal vannak versenyben, de szerintem abban is mindenki egyetért, hogy ez nem fog örökké így maradni (mint ahogy a Steamnél sem maradt az ajándéközön), s akkor marad egy ki tudja milyen fejlettségű szolgáltatás, meg egy ki tudja milyen tulajdonosi hozzáállás az üzemeltetésre (ha a kínaiak megunják a dolgot akkor vége a dalnak)

    „Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

Új hozzászólás Aktív témák