Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    válasz Mister_X #47339 üzenetére

    ez igy jol hangzik, de akkor tuti GM ligaban vagy az elmondas alapjan, merthogy kulon fokuszalsz zealottal, stalkerrel, akivel meg blinkelsz is, ht-val, coloval kulon mozogsz fokuszalsz....vagy ez neked is csak fejben megy? (mint nekem :) )

    trialboj - tossal, es egyebekkel is, ha nagy sereg van celszeru parancsal mozogni kozben, hogy a hatul levok is loni tudjanak...sokszor az a baj amit emlitesz, hogy valaki csak forgolodik, mert nem fer oda.
    (nem akarok marhasagot mondani, mert az agyam nem tudja az ujam melyiket nyomja...talan move+attack, vagy move+stop). Ezt foleg mmm-nel lehet latni, mennek egy lepest lonek egyet, mennek megint egy lepest megint lonek...klikkelni kell ezerrel....itt nincs focus.
    fokusalna olyan celpontokat erdemes (es master alatt lehetseges) kifokuszalni aki szetkapna pikk-pakk a sereged (itt is celszeru egy egyseget kivalasztani duplakillek), vagy ha ez nem megy egy csoportot...csakhogy nehogy mindenki toporogjon az ellenfel falan (aki csapkod kozben), mert senki nem eri el a colot.

    [ Szerkesztve ]

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák