Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Üdv,

    Pár hete, vagy nagyon max 1 hónapja, feltettem itt egy kérdést hogy miért nem tudom megverni a Vhard gépet sem, főleg mivel általában nagyobb volt a seregem is. Azóta toltam az 1v1eket, emberek ellen és most már az elit gép is viszonylag unalmas, és erőtlennek tűnik, még ha hibázgatok is az elején.

    Csak gondoltam megosztom, mert igen érdekes hogy ilyen jelentősen sikerül fejlődni, számomra rövid idő alatt, anélkül hogy bármi extreme taktikát is tanultam volna. Csupán megszoktam hogy figyeljek a worker gyártásra, az állandó hadsereg utánpótlásra, az upgradekre, és persze időben terjeszkedjek.

    Az itt lévő komolyabb játékosokat ez nagyon nem izgatja, de biztos van/lesz olyan aki hasonló problémával jön, és neki esetleg segíthet.

    Élesben emberek ellen viszont nem megy még ilyen jól, főleg mert ők nem kiszámíthatóak mint a gép, több fronton támadnak, és a legtöbb állandóan zavar valami kisebb egységgel. Sajnos ezt a géppel nem tudom gyakorolni, és ilyenkor általában megcsúszik a macro taktika, és onnantól csak hibázgatok. Ezt is csak az idő tudja megoldani, meg a tapasztalat. Most vagyok kb 120 játék körül, akik megesznek pedig 1000+.

    Lenne pár kérdésem is.

    Base Race-nél minden épületet ki kell iktatni? vagy csak a főépület számít? A terran túléli anélkül hogy le kellene tegye az épületeit?

    Mutaliskek ellene protossal mi a megfelelő ellenszer? Stalker? Főnix? A főnixek jók valamire? Nagyon ritkán látom őket videókban.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák