Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zeusz123456

    csendes tag

    Köszönöm a gyors válaszokat! Sajnos minden nap mást gondolok. :) Először egy stunnolós csapaton gondolkoztam, aztán rájöttem, hogy ők valszeg gyengék lesznek, aztán elkezdtem szedni egy rebeles csapatot, most meg itt a yoda event, úgyh elgondolkoztam a jediken is. :)
    Jelenleg az arénás csapatom Talia (6star), Luminara (2 nap és 6 star), old daka (4 star), Royal guard és Geonosian soldier vagy sidious. mind gear lvl 7, kivéve sidioust, már rá megvan a cucc, de sztem nem váltom be rá... ha van healer az ellenfelek között őt szoktam bevetni, gw-ben is hasznosnak bizonyult eddig, ha nincs akkor genosian soldiert. Yoda event kb milyen sűrűn van egyébként? érdemes kiszedni jodát 5 csillagosan is?
    Mert ha nem akkor lehet hagyom a jediket, és csinálok egy erős rebel csapatot, nekik úgy látom alapból jó lesz a speedjük, ha jó leadert választok melléjük.
    A raidtől még messze vagyok lvl 59-en? vagy arról mit kell tudnom egyenlőre?

    A modokra visszatérve pedig akkor a linkből azt sikerült leszűrnöm, hogy a health akkor fontosabb mint a deffense, ha jól értem. Az offense, crit chanse crit, damage az világos volt eddig is. A protection is tiszta mostmár. A turn meter gondolom az alsó sor, és ha jól sejtem a speed azt húzza fel. A tenacity, ha jól értelmeztem segít a a stun és az ability block ellen. A potency és az accuracy értékek nem teljesen világosak pontosan miért is felelnek, pl az újraélesztéshez stunoláshoz melyik kell?

Új hozzászólás Aktív témák