- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lagoon79
tag
egyszerűen nem boldogulok a light side 9B-vel (pedig nagyon farmolnám már a STroopert + utána lévő pályán Chimut). olyan baromi gyorsak, h a rebel csaptommal semmire nem jutok. harmadik körig vhogy elvergődöm, de ott kiírtanak. ha a múltkori beírásom óta esetleg van valakinek tapasztalat, 5let, szívesen fogadom.
-
Dani79
tag
Ehhez az eventhez mi a minimum amivel meg lehet csinálni?
-
.LnB
titán
Oda van írva: "Intended for Level 78+ Seven-star characters recommended".
szerk.: Igaz ez nem tudom a minimum e. Lehet nem, mert akkor requirement-et írna.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
drmotto
őstag
válasz Dark Asirok #3058 üzenetére
Utánanéztem, Empire vagy droid kell. Szóval a droid team jó lesz.
-
Creative997
őstag
Sziasztok!
Pár hónapja kezdtem el a játékot és eléggé lekötött eddig. Raulsito néven lvl 70 vagyok jelenleg és most jutottam el arra a szintre, hogy tanácsot kérjek csapat kialakítására.
Mea culpa, hogy nem olvastam végig a több, mint 3k hsz-t, szóval ne legyetek morcosak.
Eddig a tapasztalataim után fejlesztettem, de időm híján, csak napi 1-2 óra jut a játékra max. Viszont arénában harmatgyenge vagyok, kb 23k a csapatom ereje (tudom ez semmitmondó, mert a csapat összeállítása számít igazán) és nem nagyon jutok 500-nál előrébb. Hajókkal kapcsolatban is elfogadok tanácsokat.
Szóval az abszolút kedvenc karakterem Boba Fett. Ő a legerősebb (5328, gear VIII, 6.5 star), baromi nehéz kinyirni. Darth Sidious-szal, aki a következő a sorban (és ő lesz az első 7 csillagos kari pár hét múlva), továbbá Baris Offee, mint erős healer, a hamarosan 5 csillagos Vader és Jedi Consular healer a csapatom, ami nem ütős.
Továbbá a karakterekhez Mod javaslatokat tudtok adni? Melyikhez milyen fajta Mod passzol
A flotta kialakítása még nehezebb, hogy egy értelmes és ütős csapatot összehozzak. Bár Ackbar hajója a legerősebb, Winduval úgy vettem észre többre megyek. A flotta még gyér, bár hamarosan összejön Plo hajója. Íme:
Előre is köszi
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Dark Asirok
tag
válasz Creative997 #3060 üzenetére
hUha neked aztan mindened van vegyesen de semmid nincs egeszben... ersekes alcsonyabb szinten flotta ackbarral meghatarozo de mellé 2 rebel hajó biggs es wedte ami alap a consularod jo plo is elfér ashoka is nagyon jelentős dispell miatt elöbb el kell döntened mire szakosodsz... mivel mindened van igy dark side sith clone rebel utana könyebben tudnak segìteni bobo mundjuk joker mindenhova befér
[ Szerkesztve ]
-
mr.saint
tag
Szia! Ha van Facebook profilod tanácsolom csatlakozz a Star Wars Galaxy of Heroes Hungary csoportba.
Ott a fájlok közt találsz tanácsok kezdőknek című irományokat ( igaz te nem most kezdted) amiben elég jól megvan fogalmazva milyen karakterek kellenek és hova.
Sajnos azt, hogy kedvenc azt egyelőre felejtsd el igaz Boba az mondhatni elég jó karakter.
Tanácsolom egy jó Guild-ba való csatlakozást, és minél hamarabb 7* karaktereket, hogy a raidokon részt tudjál venni! -
Creative997
őstag
válasz Dark Asirok #3061 üzenetére
Na igen, kicsit elvesztem a sokaságban. Bár a mostani kezdőcsapattal nem boldogulok rosszul (GW általában megvan fullra), de alakítani kell rajta, hogy ütőképesebb legyen arenaban.
A flottát nem tudtam eddig beállítani. Ackbarral ha összefutok egy Mace flottával, esélyem sincs, Mace meg bár elég jó védelemmel van felruházva és gyorsabban pörög, mint Ackbar, baromi gyenge (Plo hajója azóta megvan Lvl 50-re húzva)@mr.saint, átnézem a csoportot, már fel is vettek. Egy héten belül meglesz 7 csillagosra az Uralkodó, egy héttel később Boba is követi, aztán ráállok a többire. Dokut akarom felhúzni, de baromi lassan dobja a shardokat. A sötét oldal sokkal erősebb, a light side-hoz kell valamit kitalálni (Mace hamarosan gear VII, ezzel top 5 lesz)
[ Szerkesztve ]
-
HPAA
őstag
válasz Creative997 #3063 üzenetére
bár nem régóta játszom én sem /és én mondjuk az össze-vissza fejlesztések miatt újra is kezdtem az egészet , az itt írtakat nagyjából figyelembe véve próbáltam tudatosan fejlődni/ , szóval február óta haladok egy új úton az elejétől , most 71 vagyok és elégedett vagyok az "állással" , persze mindig lehet ,és kell is tovább fejlődni , már csak a folyamatosan érkező kiegek miatt ,ami folyamatosan felborítja a kialakult rendeket
szerintem , ha arena a cél , healert ne vigyél ,pláne kettőt...
tőlem okosabbak is ezt tanácsolták nekem , bevált************* censored
-
Creative997
őstag
Igazán nincs célom, persze mindenki egyre feljebb szeretne jutni. Napi úgy max 1 óra áll rendelkezésre átlagban, nem nagyon volt időm és kedvem se mélyen beleásni magam, de mostanra ott tartok, hogy nem megyek semerre, csak stagnálok egy helyben. Szóval free to play, szeretem, de kezd kicsit unalmas lenni (az exponenciális játékfejlődés hátránya egy bizonyos szint felett) és én biza bármire megesküszöm, hogy nem fogom újrakezdeni!
[ Szerkesztve ]
-
HPAA
őstag
válasz Creative997 #3065 üzenetére
és nem nagyon jutok 500-nál előrébb
erre alapoztam , azt hitem ez a fő kérdés , bocsánat
belassulni persze lassul , de határozottan lehet fejlődni , nagyobb szinten is 70 körül hetente legalább egy szint + nekem
saját véleményként írom , hogy a hajós rész az fontos , már itt is , rengeteg mindent tudtam belőle kiszedni , folyamatosan top 20 ban vagyok , gyakran 10 ben is
de egy cél mindenképp kell , melyik téren akarsz inkább érvényesülni , mert egyszerre mindenhol nagyon nehéz / lehetetlen /pénz nélkül persze/************* censored
-
Allien
veterán
Arénába ha letellik az idő, és nincsen vége, mi történik? Ér valakit is szankció?
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
drmotto
őstag
válasz Creative997 #3063 üzenetére
Hogy lesz meg Palpi 7 csillagra? Nincs 5 darab 7 csillagos rebel karid hozzá.
Aréna: Jelenleg elég sok irány van, a zeta csapatok nálad ugye nem játszanak. Marad egy erős sith/empire csapat, vagy a rebel út. Esetleg mint nekem egy kevert de ahhoz kellene megint csak a wedge-biggs páros.
Annyit tehetsz, hogy valamelyikre ráállsz, és csak azt húzod. Egyszerre 2-3 karakternél többet nem lehet fejleszteni úgy, hogy haladj is vele. Meg egy idő után úgyis ugyanabból a cuccból kell mindegyiknek 50-100 darab.
Guildod van? Az sokat tud segíteni, itemekkel, a guild shoppal. -
Omrega
tag
Könyebb átlátni a csapatot és a modjaidat( ami fontosabb mint a csillagok száma ), érdemes beregisztrálnod a swgoh.gg -re ( ez itt a csapatom ). Utána jobban át lehet látni a helyzetet.
Boba + Vader + Dooku + Sidius + Sith Trooper -re kellene így elsőre gyúrni talán. Illetve a TIE Fighter Pilot-ra, ő alapvető a birodalmi csapathoz, ami meg a potency mod challange-hoz kell, plusz fontos pilóta. Darth Nihilus-od megvan? Ő az egyik legjobb gyógyító a Sith-ekhez.
Felkelőknél Biggs+Wedge kötelező darab. Wedge gyógyít minden rebelt, amikor critelnek. Illetve mindketten remek pilóták. Főleg Biggs tudja hozni az űrcsatákat, a Slave 1-el párban Ackbar lead alatt. Amint az ellenfélre target lock ( TL ) kerül Biggs tauntja bekapcsol, és ha lövi TL-es ellenfeleket, akkor regenerál a protectionja ( amihez egy jól felgearelt Biggs is kell ). Illetve a hab a tortán, hogyha a Scimitar ( Darth Maul ship ) Red 3-at jelöli ki, akkor még counterel is, és nagyon gyorsan ledarálja az ellenfelet.
A Home One-on az első skill-t kell használni, sokkal hatásosabb mint szimplán belelézerezni a tömegbe,
Ashoka Tanako hajója fontos még, mert dispelleli a tauntokat. És az a képesség frissül amikor az ellenfél egy új hajót hoz be.
collection: https://swgoh.gg/u/omrega/collection/
-
Dani79
tag
Nihilus leader képessége ugye azt jelenti hogy minden sith elveszti a protection-t és hozzáadódik a max healthoz vagy azt hogy elveszíti a protection és magasabb lesz a max healt?
(itt a pontos fordításban vagyok elveszve mert esetenként nem biztos hogy ugyanazt jelenti)
azért kérdem mert ha pl sok protectiont pakolok a sithekre akkor az az érték adódik a max healthhoz vagy van valami érték a prottól függetlenül?
[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
Valaki tudna küldeni egy linket ahol le van írva, hogy milyen hajók és küldetések kellenek a zeta farmhoz?
Köszönöm.¯\_(ツ)_/¯
-
drmotto
őstag
válasz Zsoleszhun #3078 üzenetére
Linket ugyan nem tudok, de 8 5* non capital ship kel, és 5 csillagos tarkin hajó.
A tarkinhoz meg 5 4* dark hajó.Arra én is kiváncsi lennék, hogy elyik nyolccal lehet megcsinálni. Lassan elérek oda, Wedge, biggs, Ahsoka, consular, GS, Fives, megvan, sun fac-nak 1 shard kell, TFP, Boba, plo hajója félig megvan.
[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
válasz Zsoleszhun #3082 üzenetére
A zeta pályára mindegy, milyen, a Tarkinhoz kell a csak dark
-
drmotto
őstag
válasz Dark Asirok #3086 üzenetére
Nekem tarkin level 1 gear 1 volt, amikor megcsináltam. A hajó meg kb. 38. szint.
Igaz, ráment 1 nap, de egyáltalán nem lehetetlen. A dark hajók meg 1 5*, 4 4* volt, szintén nem túl acélosak.
A windu sokkal nehezebb, ott hiába van meg az 5 5* hajóm mind level 85, ráadásul ott a pilóták is mind level 85, gear 8-10, meg windu is közepes állapotú, mégsem tudom megcsinálni. -
drmotto
őstag
-
Rayner
őstag
Adott Wedge(L), Biggs, Lando, Boba, StHan,
Melyik legyen az első aki g9-et kapjon?
-
HPAA
őstag
kicsit volt több időm morfondírozni a "jövőmről" és arra jutottam a jelenlegi állásomat figyelembe véve , hogy elsődleges célul az uralkodó megszerzését kell kitűznöm
event majd jó sokára ugye , de addig legalább lesz időm tanácsokat gyűjteni , hogyan is vágjak nki hogy sikerüljön
az előző pont rosszkor volt ,abból 100 shardig jutottam , gondoom nem kezdhetem megint előröl majd a könnyebb pályákkal , onnan kellene folytatnom ...
és már nem is emlékszem ,hogy kikkel lehet/kell/érdemes menni ...
minden hasznos segítséget/észrevételt megköszönnék addig isszerk:
adatlapom:
https://swgoh.gg/u/hhppaa/collection/[ Szerkesztve ]
************* censored
-
Dark Asirok
tag
igen azzal mar nyithatod
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest