- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz vaakuum #4200 üzenetére
Ha jól tudom, simán megteheted, hogy elszegődsz egy PC, vagy NPC hajójára dolgozni. Ezért fizetést kapsz (hogy mennyit kapsz egy PC esetében, azt nem tudom, hogy szabad megbeszélés kérdése lesz-e, vagy lesznek megkötések).
Igen, az üzemanyag és a rakéta (ha saját hajód lesz) fogyóeszközök, amelyekért fizetni kell majd. Lesz hajó biztosítás, adó stb is, nyilván a javításokért is fizetni kell, tehát mindenképpen legális vagy illegális jövedelemre lesz szükséged.A rakéta erősen véges számú, a lézer nem tudom kifogyhat-e, ez jó kérdés. Bár gondolom az nem, csak ha elromlik az ágyú.[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Malibutomi
nagyúr
Elvileg, a tervek szerint el lehet majd lenni hajó nélkül is, elszegödve máshoz. Ez viszont szinte kizárja a "félórámvanbenézek" módot, hisz másokkal kell együtt játszanod.
Egyébként a hajóhoz igen kell majd üzemanyag, löszer, ilyesmi, de nem kell farmolni, egy két küldetés elég ezekre meg a biztosításra. -
Backspace
tag
válasz GypsFulvus2 #4199 üzenetére
Nekem tetszenek!
Bár szerintem kicsiben nehezen lesz olvasható a nevünk! -
Diopapa
addikt
- Lehet személyzetnek elszegődni.
- A hajókon véges az üzemanyag, a rakéta és a projectile ammo
- Elvileg lesz a hajónak karbantartás igénye
- Lesz mindenféle egyéb hajó fenntartási díj, pl dokkolási díj, stbszerk: látom megválaszolták
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Malibutomi
nagyúr
Na ha minden jól megy jovöhéten Star Citizen ready lesz a gépem.
-
Backspace
tag
Tegnap este felraktam a Hangar modult és nagyon szépen fut very highon, 1680-as felbontáson. Igaz melegszik a vga rendesen, de még az optimális kereteken belül.
Tudom, hogy ez nem teljesen mérvadó a végleges játékot tekintve, de úgy tűnik, hogy jó lesz ez a konfig.
-
vagabor
aktív tag
válasz Malibutomi #4206 üzenetére
Tervezem én is az új konfigot elvileg már meg is van, egy 270x meg i5 4570, ha elég lesz fhd-n medium high-ban való futtatásra akkor én már boldog leszek. Amúgy mit értesz SC ready alatt? pénztárca ready is a kis pénztárcájúnak mint pl nekem?
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
Revolit
senior tag
válasz vagabor #4209 üzenetére
Ezen eldöcög: K Computer
Cores: 705.024
Ram: 1,410,048 GB
Theoretical Peak (Rpeak) 11,280.4 TFlop/sLehet upgradelni kell majd a lakás táphálózatát is:
Power: 12,659.89 kW -
Djuree
félisten
válasz Malibutomi #4206 üzenetére
jóhogy te már tudod 2 év múlva ha megjelenik milyen gép kell majd neki.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Diopapa
addikt
Még nem tudunk semmit, csak hogy 8km-es lesz a map..
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Backspace
tag
Ha már a mai nap a képekről szól, akkor ÍME egy kis péntek délutáni csemege!
[ Szerkesztve ]
-
vagabor
aktív tag
válasz Revolit #4210 üzenetére
Azt hiszem kelleni fog még pár blokk Paksra
Amúgy milyen két év megjelenésig, ne szórakozzatok már, akkor mit keresek én itt?[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
addikt
beszarok.
kérdés: miért nincs az "ask a dev" részben egy olyan hely, ahol azt lehet megkérdezni, hogy hol tart egy-egy hajó a fejlesztés menetében?
válasz: mindenki foglalkozik a hajókkal, aszerint kell kiválasztanod, hogy kitől kérdezel, hogy mivel kapcsolatos a kérdésed, tehát ha dizájnra vagy kíváncsi, akkor a dizájnosokat kérdezd.
wingman: ez egy jó válasz volt![ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
addikt
Organizations várhatóan akár jövő héten jön már.
Amiről nem szavaztunk és talán nem is beszéltünk, hogy vajon role playing org leszünk-e. Igazából nem is értem, hogy mit is jelent ez a kapcsoló.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Diopapa
addikt
válasz Malibutomi #4224 üzenetére
Legjobb!
-
addikt
válasz Malibutomi #4224 üzenetére
aha, magyarán ennek a kifele nincs jelentősége és ha a recruitment se publikus, akkor igazából tök mindegy hogy áll a kapcsoló, mert akár óránként is váltogathatjuk megbeszélés szerint?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Diopapa #4227 üzenetére
úgy értem, hogy tökmindegy, hogy hogyan áll, mert ha megbeszéljük, hogy minden hónap első keddjén role play-ben toljuk, a többi napon meg nem, akkor azt csináljuk és kész.
az a kapcsoló a publikus org-oknál érdekes, ahol egy jelentkezőnek fontos lehet, hogy mit várnak el tőle/mire kell számítania.
-
Szőrös
veterán
Nem mindegy hogy tökmindegy mert a külsős org-ok hozzánkállása is függhet ettől a saját beállításuktól függően.
No ezt jól megmondtam
Tehát ha nálunk public rp van beállítva és náluk is akkor rólpéjűl szólnak hozzánk ellenkező esetben meg csak böfögnek valamit.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
addikt
nah, de ha Te rp-s org-ban vagy és összefuttok egy nem rp-s org-gal, akkor ahogy kommunikálni kezdtek annyi is volt a Saint Immersion-nek.
Én legalábbis biztos nem fogom érezni magamban a késztetést, hogy egy mutálás előtte 12 évest, csak azért, mert rp-ben játszik Darth Vader-nek, vagy Cpt. Reynolds-nak hívjam, vagy, ha nem is ilyen neve van, de mondjuk grand admiral, akkor le-"Sir"-özzem.
vagy egy női hangú játékost férfiként kezeljek (vagy fordítja), csak mert az avatarja olyan nemű
sőt, eldöntöttem, azokat, akik nagyon jól nyomják azokat "vörös ötös"-nek fogom hívni, mindenki mást meg majd Johnny-zok*
[ Szerkesztve ]
-
addikt
amíg várok SC-re, addig próbálok egy kicsit gyakorolni... van még hova fejlődnöm.
Babylon 5 - I've found her-rel játszott itt valaki? Én vagyok nagyon béna, vagy tényleg rohadt nehéz, vagy nagyon bug-os?
-
Diopapa
addikt
-
Diopapa
addikt
válasz PhilBrick #4234 üzenetére
Én a gunshipre, de szerintem kellene egy jó vaskos freighter is. (Akár olyan mint a Serenity) A sunyulós hajókkal csak a gond van játékmechanika szempontjából. Bár lehet, hogy csak túl sokat EVE-eztem
-
vagabor
aktív tag
szintén pirate interceptor, valami azt súgja hogy a gém tele lesz kalózokkal. Mindenki a rosszabbik énjét próbálja kiélni egy olyan világban ami a valóságban nem létezik.Jó lesz játszani a jóságost, bár tuti lesz kalóz hajóm is. Azt viszont nem értem hogy miért csak 8%-on áll.
-
addikt
válasz Revolit #4239 üzenetére
sztem a pirate interceptor nagyon kétértelmű. kalózokat elfogó hajó, vagy a kalózok által preferált elfogóhajó.
más:
az Inside CIG videónak az lett volna a jobb cím, hogy "Chris Roberts looking at things".
-
Revolit
senior tag
Jaa, hát úgy lehet én is arra szavaztam volna
De szerintem egy kalózok által prefarált hajóra se írják bele a nevébe hogy "pirate", ez kb olyan mintha az étteremnek álcázott étterem neve "Meth Cook" lenneszerk.: őő, szóval étteremnek álcázott drogkészítő labor neve
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Revolit #4241 üzenetére
de ez most ugyanolyan szavazás, mint amikor arról szavaztunk, hogy smuggling ship-et akarunk, annak se a nevében lesz benne.
egyébként nagyon valószínű, hogy ez egy interceptor akar lenni a kalóz játékosoknak, hiszen a másik olyan sok értelme nincs, legalábbis eddig semmi olyan tulajdonságát nem hallottuk a kalózoknak, ami miatt külön csak velük szemben használandó technilógiával szerelt interceptor-t kéne használni.
-
Diopapa
addikt
Szóval minden leendő kalóz társam nevében köszönöm a pirate-ceptorra leadott szavazataitokat!
-
vagabor
aktív tag
válasz Revolit #4244 üzenetére
Igen igen, interceptor a kalózoknak és nem kalózt elfógó A vadászokkal mindíg nagyobb élmény játszani, ha capital shiped van, ugyan akkora hajóval csak ritkán fogsz találkozni. Bár lehet hogy csak a freelancer beszél belőlem. Ott imádtam a role playt.
-
Drenadar
Topikgazda
hahó! működik az organisation rész!
-
Szőrös
veterán
Semmi nagy csinnadratta , csak így ?
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest