Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PoeDameron

    aktív tag

    válasz Szőrös  #31109 üzenetére

    Fú a játékélmény elnyújtására vannak iszonyat jó technikák. Kedvencem ebből a Mount & Blade: Warband középkor szimulátor.

    Egy egyszerű katonaként, nemesként, kereskedőként kezdhetsz, alapból van egy terjedelmes képességfád amit fejleszthetsz. A felszerelések vásárlásával rendkívül sok időt el lehet bíbelődni, mivel ezek drágák az alap lehetőségeidhez képest, tehát abba sok idő mehet el mire összeraksz magadnak egy páncélzat-ló-fegyver kombót. Mellette segítőket fogadhatsz, akiknek fejlesztheted a képességeit, és ugyanolyan drága felszerelésből csinálhatsz nekik egy szettet. Lehet akár 12 segítőd is, ez megtizenkétszerezi a felszerelés problémát. Ezek után elszegődhetsz zsoldosnak egy nemesúrhoz, aztán lehetsz hűbérese, nemesi rangot kaphatsz, lehet saját hadsereged, saját várad, saját városod. Ezekkel rengeteg időt el lehet bíbelődni, közben háborúskodhatsz más királyságokkal. Majd fellázadhatsz a saját királyod ellen, polgárháborúban legyőzheted a nemesség többségét magad mellé állítva és rengeteget harcolva. Majd ezek után elfoglalhatod az egész kontinenst is az összes többi királyt legyőzve.

    Ez egy olyan iszonyatos grandiózus homokozó, amivel éveket el lehet tölteni úgy, hogy még csak nem is MMO.

    Tehát a játékélményben a skillfa kimaxolása csak egy dolog a sok között, az a lényeg hogy több dimenziója legyen a fejlődésnek, és ezeket egyre lassuló ütemben adagolják, és akkor ez egy soha véget nem érő történet lesz.

Új hozzászólás Aktív témák