Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ConantheBarb

    csendes tag

    válasz 77.PX_Drebil #26037 üzenetére

    Félre vagyok értve :D

    Az se érdekel ha 2018-ra lesz először játszható normálisan, én itt leszek már mostantól, és csak a jelenlegi nem éppen fényes anyagi helyzetem az, ami megakadályoz akár csak egy aurora megvásárlásában. Egy icipicit jobban állnék most, és nem kéne minden egyes kibaszott forintra odafigyelnem, akkor már greycattel csapatnám a hangárban :D A repkedésről nem is beszélve...

    Jelenleg csak a videókat tudom nézni youtubeon, de mások videóit nézni is óriási élmény. Már most nagyon-nagyon tetszik a játék, sőt a legjobb játéknak tartom jelenleg. Nem fogok két hét után durcás kölökként lelépni, mert "nem erről volt szó". Hosszú távon gondolkodok ebben a játékban. Mert őszintén szólva minden más játékra ráuntam már, és éppen egy hasonlót akartam kifejleszteni. De minek törjem magam, ha már megvan? :D Inkább támogatom ezt. Támogatnám..

    mrfire: akkor félreértettem, úgy értettem, hogy egyáltalán nem tervezik.

    Más. Van egy ötletem arra, hogy hogyan lehetne a játékot hosszú távon ellátni pénzzel. Meg amitől nem válna p2w-é. Lehetne egy havi tagság. Mondjuk 5 dolcsi. Vagy 10-20-akármennyi. És mondjuk az 5 dolcsis csomagért minden hónapban kapnál 5000 UEC-t. A 10 dolcsisért meg 10 000-et. És minden 10 dolcsi fölötti "csomag" is 10 000 UEC-t kapna. És mondjuk ezt az "előfizetők" a havi maximálisan vásárolható limiten felül kapnák meg.

Új hozzászólás Aktív témák