- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Ez a topik a S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl játék két ingyenes módjával (StalkerSoup és Narodnaya Solyanka Cumulative Pack 2) és honosításával foglalkozik.
FIGYELEM!
A StalkerSoup fejlesztés alatt álló játék, ezért hibák adódhatnak!
A végleges verzióra még várni kell
(TALÁN SOHA NEM JÖN EL AZ A NAP!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz hubai1979 #1100 üzenetére
Sok féle teleport van. Vannak a kézi teleportok, én 3-at találtam belőlük. Sakharovnal kell beállítani a pontokat és műtárgyak kellenek hozzuk. Vannak a Monolith teleportok, ezeket a szarkofágban találod majd és csak az erőmű tetejére visznek, ám nagyon hasznosak leszek. Aztán ott van Fanatic teleportja, azt nem próbáltam én sem. Aztán ott vannak Kostya teleportjai, nem használtam őket. Strelok teleportja a Kívánságteljesítőnél - nem próbáltam ezt sem. De ezek mind fix teleportok, nem lehet módosítani őket. Amit én kimondottan hiányoltam ebben a modban az a gyors utazás. Mint az OGSE-ban, mondjuk. Van egy pilóta aki a Zónát járja és vele lehet potyázni némi suskáért. Ez teljesen lefedi a Zónát, bárhova elvisz.
Viszont itt van egy másik gond a teleportokkal. Ha ide-oda teleportálunk csak úgy, akkor egy csomó trigger pontot ugrunk át ami végzetesen is befolyásolhatja a játékmenetet. Erről már meséltem korábban itt. Ezt figyelembe kell venni! -
Gery D.
Topikgazda
Fanatic Teleport-ja úgy működik, hogy van két embere. Van egy profi, aki drágábban be tudja állítani és pontosabb helyre visz majd a Vasúti töltésen megjelenő Fehér Teleport. Van egy alkoholista, Shura Anomaly, azt hiszem így hívják, az ő Teleport-ja pontatlan, de jóval olcsóbb. Azt hiszem ez is a Vasúti töltésen jelenik meg. Velük nem kell beszélni, csak Fanatic-kal beszélve kell eldöntenünk, melyik Teleport jelenjen meg majd. Azt hiszem mindhárom helyszínre ugyan oda rakja a Teleport-ot.
Kostya-ról nem is tudtam, hogy csinál Teleport-ot. Skinflint (Miser) és Max is csinál ilyet, na az ő teleport-jukat nem próbáltam. Azt hiszem ott csak simán elindít minket, nem kell megkeresni.
Sakharov a 3 Kézi Teleport-ja a lerakott érzékelők után érhető el. Ezekhez egy Elem Műtárgy szükséges, meg némi pénz, hogy létre hozzon egy Kézi Teleport-ot valamelyik helyszínre a 3 közül. Az Aktiváláshoz is kell egy Holdfény Műtárgy azt hiszem.
Lehet, nem jól emlékszem valamelyikre.
Strelok Teleport-ja is csak egyszer használatos, úgy tudom és a Hadiraktárakra visz, még nem próbáltam.
A Halálfejes Monolith Teleportok nekem csak mostanában jelentek meg a Monolith-nál (Kívánságteljesítő). Egyet lehetett kapni, azt hiszem Voronin-tól, de tőle se kaptam sose. Ez viszont egyszer létfontosságú, mert egyszer fel kell jutni a szarkofágba becsapódott Helikopterhez. Ennél viszont van egy trükk, Teleport nélkül is fel lehet oda jutni. Nekem ezt kellett használnom. Mellesleg használnom kellett egyszer a Halálfejest, mert Ghost-tal utána találkoztam, miután már megjártam az Erőművet. Csak hogy másodszorra nem nyílik ki az ajtó a C-Öntudat képviselőjénél, bent a Titkos Laborban. Ezt majd később lehet kinyitni.
[ Szerkesztve ]
Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.
-
Sensut
őstag
-
hubai1979
őstag
Most már tudom miért tünt el egy két feladat,kár volt kipróbálni azt a vackot.Haza jöttem nem akartam kiprobálni aztán még is bele mentem a hülyeségbe.a probléma az hogy nem tudom vissza tölteni a mentést mert mindig rámentek az aktuálisra.
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
Gery D.
Topikgazda
válasz hubai1979 #1104 üzenetére
Automatikus mentést kikapcsoltad?
Köszi Sensut, azt hiszem a többi jó volt. Ezeket már átírtam egyszer, lehet, hogy az az egy kimaradt.
[ Szerkesztve ]
Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.
-
CJ4567
nagyúr
Complete modban van hasonló, egy pálya összes levelváltóját kiírja, és oda tudsz teleportálni.
Hasznos lett volna vanillában amikor pályaváltás után kb 10 vagy több Freedomos támadott meg
Hubai: Ezért jó ha quicksave mellett csinálsz nagymentéseket. SOC-t több mint 40 nagymentéssel vittem végig + gyorsmentés. Hibaelhárításban is segíthet.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Gery D.
Topikgazda
válasz hubai1979 #1108 üzenetére
Nem azért, csak az automatikus mentéssel vissza tudsz menni oda, ahonnan elkezdted a Teleportozást. Vagyis a legközelebbi ilyen mentésig. Mégse kell újra kezdeni az egész játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Sensut
őstag
Elmentem Yantarba a Kostya zsákért és úgy elkezdett crashelni a gyár udvarán, hogy egyáltalán nem tudom folytatni Ez a "javítás" tényleg szétlőtte a játékot.
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line : 73
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ...\stalkersoup\gamedata\scripts\meceniy_in_hell.script:517: attempt to perform arithmetic on field 'difficulty_num' (a nil value)
stack trace: -
borovi
aktív tag
Sziasztok!
Most telepítem a Soupot. Melyik javítást érdemes feltenni? A hármast vagy a négyest? A magyarítás melyikkel működik?
Olvastam Sensut kolléga dühöngését is. Melyik javításról van szó? Akkor azt kerülni kell?Ja, még valami. Kell az alapjáték a telepítéshez?
[ Szerkesztve ]
-
Sensut
őstag
Én a 4-es, utolsó javítással próbálkozom, de befuccsolt. Most visszamentem a 3-as verzióba és sikerült kijutnom a pályáról. Meglátjuk hogyan lesz tovább. Minden esetre nekem mindig 2 Soup van fent: az előző és a legutolsó verziók, hogy ilyenkor még legyen egy esélyem tovább jutni valamelyikben. Még soha nem tudtam befejezni a Soupot csak egy verzióban az elejétől a végéig, sajnos. Valamit mindig elcsesznek a javításokkal.
-
kekeeci
senior tag
Mennyi a játékbeli idő, mikor ez történik?
Azért kérdem, mert nekem ezt írta ki régebben kb. 23 óra körül, mikor kezdődött volna a 'horror-time', ehelyett jött mindig a CTD. Csak úgy tudtam tovább menni, hogy átaludtam az időpontot. Később egy javítás ezt megoldotta. Tehát próbálj más időben odamenni, bár az is lehet, hogy pont az indít be egy szkriptet, hogy ott vagy.Nem kell az alapjáték.
[ Szerkesztve ]
kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
Gery D.
Topikgazda
2 magyarítás van fent a tárhelyemen. A 3-as adott, a 4-esnél nincs megjelölve a gamedata.
-
Sensut
őstag
válasz kekeeci #1113 üzenetére
Pontosan 23, az jött éppen. A 3-asban jól átvészeltem, minden okés volt, de a 4-esben amikor kezdődne, simán CTD. Nem lehet valahogy kikapcsolni?
Amúgy most látom, hogy az összes műtárgyat kiszedték a 4-es javításban. Ugyanazzal a cuccal mentem át a 3-asba és a detektor rengeteg artit mutatott Yantaron. A 4-esben üres teljesen a ugyanez a pálya. Csodálkoztam is, hogy nem lehet műtárgyakat találni újabban .
-
borovi
aktív tag
OK, köszönöm a gyors választ mindenkinek!
-
Gery D.
Topikgazda
Nekem ez pont fordítva van. A 3-asban nem voltak Műtárgyak, a 4-esben meg tele van.
Viszont nekem még sose volt Crash 23 után, nem tudom, hogy ez most hogy van.Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.
-
Sensut
őstag
válasz Gery D. #1117 üzenetére
F.szom tudja mi folyik itt. Ugyanazzal a mentéssel az a pálya, és az összes többi tök üres a 4-es patchel. Alig volt néhány műtárgy az elején és kész. Aztán most áttettem a mentést az előző 3-as verzióba és íme Yantar basszus:
Ez a 3-as verzió angol is mellesleg, nem téveszthetem össze. Viszont ha visszamegyek a 4-esbe ugyanazzal a mentéssel, újra tök üres a pálya. Persze alllsave generálva minden verzió váltáskor.
[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
Sziasztok!
Fang-al megtaláltuk Flyt a barlangban a felderítettlen földön. Beszéltem vele ekkor kaptam üzenetet Fangtól, hogy vendégek jönnek és itt a baj nem jönnek. Esetleg valami tipp mit lehetne tenni, hogy megjöjjenek a vendégek.Аарпок
-
Gery D.
Topikgazda
-
Sensut
őstag
válasz Gery D. #1119 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy valamit kifelejtettek a 4-es patchből. Ugye azt mondták, hogy az összes többi frissítést tartalmazza. Nos, én a sima, újratelepített 0-s verzióra csak ráhúztam a 4-es frissítést és annyi. Szerintem hiányzik valamelyik javítás a csomagból, főleg, hogy ez a horror time is vacakol ismét, mint anno.
-
Gery D.
Topikgazda
Ezt csak fájlösszehasonlítással tudnám ellenőrizni, de ennyi fájlt nem szeretnék végignézni. Mellesleg a 4-es patch-nek van Main könyvtára is, az már nem jó a régivel. Azt ugye nem felejtetted leszedni a tárhelyről?
-
-
Sensut
őstag
Nem emlékszem, a Bár Szeméttelep felőli őrposztján levő Kötelességieknek van-e valami fontos szerepük? Jött egy kitörés és bemenekültek oldalt a bunkerba, csakhogy annak a lejáratánál van egy tűzanomália és ezek mind ott haltak. Ez ellen nem tudok tenni. Most a poszt üres és ahogy látom úgy is marad. Ott volt egy főnök is.
-
Gery D.
Topikgazda
Egy feladatot lehet felvenni, utána többet egyet se tudtam. Vagyis hogy pusztítsam el a mutánsokat a közelben, amiért kaptam egy Húscafat Műtárgyat.
-
Sensut
őstag
válasz Gery D. #1129 üzenetére
Akkor halva maradnak
Azt az idióta Bárposztvédős feladatot kellene kipucolni a játékból. Azt a Groza Thunder - Voronin - védd meg a posztot a zsoldosoktól-t. Semmi értelme az egésznek, de mindig legalább 2 crasht okoz, annyira leterheli a pályát a hirtelen riadó. Nem is tudom mi az értelme annak a feladatnak? Miért kell pont egy Groza? Nem is azt használom a csatában és messze nem is az a legjobb rohamfegyver -
Gery D.
Topikgazda
Passz, most így hírtelen nem tudom, mi értelme. Nekem ott nem volt crash. Viszont utána kaptam elég szépen egy ideig.
Viszont összeszedtem az egész Műtárgyat a Szemétdombon és mire visszamentem, tele van megint.
Ki kell jelentenem: A STALKERSOUP él és VÁLOGAT, kinek mit ad!!![ Szerkesztve ]
-
hubai1979
őstag
Ahogy mondod,első alkalomal találtam egy frankó páncélt,most kezdek neki 4-alkalomal de semmi gon, teljesen ki akarok minden feladatot probáln.Mocsok voltam becsaltam egyet magamnak.
Melyik gyár az ami közelvan a töltéshez, vagy az első akció helye. Egyépként végig kusztam mind kettő körül, nem találtam.
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
Gery D.
Topikgazda
-
Gery D.
Topikgazda
-
Gery D.
Topikgazda
loooooooool
Behalok. Kelet-Pripyat-ban vagyok és kaptam Shadows-tól egy üzenetet, hogy tereljem el a figyelmet magamról és írjam ki a Stalker hálózatra, hogy eladó a Lélek Kocka Cordon Határában, mert tartozok Shadows-nak. Erre visszaírt egy ismeretlen, hogy őt érdekli. Majd kaptam egy üzenetet Shadows-tól, hogy jól haladunk.Mondtam, a StalkerSoup él.
[ Szerkesztve ]
-
Sensut
őstag
válasz Gery D. #1140 üzenetére
Ja. Él és crashel Mióta volt az a zsoldos buli a Bárnál s megtelt a hely hullával, léptem nyomon stack overflow crash van. És máshol is egyre több. Bezzeg itt nem sietnek eltakarítani a hullákat. Az új motor még csak egy álom, de nem tudom ezt hogy oldották meg az OGSE-sok 64 bit nélkül, mert ott ennél sokkal nagyobb csaták vannak bonyolultabb helyeken és 2x nehezebb grafikával (ott már nincs is lehetőség statikus beállításra), és soha egy crash nem volt e miatt. Mellesleg ők teljesen kinyitottak minden kaput a pályákon. A Bár területe pld. 2x nagyobb, mert szabadon bejárható ott is, ahol eredetileg zárva van. És mégis megy szépen. Ebben már ott tartok, hogy most éppen a bandita bázison is lelőttek valakit és stack overflow. Itt aztán tényleg nincs semmi egyéb mozgás és igyekszem korlátozni a megoldatlan feladatokat is. De hiába magyarázod a moddereknek, hogy ez kellene legyen prioritásban a javítási listájukon, egyik fülük só s a másik paprika
-
Gery D.
Topikgazda
Mert a Sok marhának az a lényeg, hogy ne Crash-eljen a játék God módban és 2millió cucc mellett.
Komolyan, nem értem, miért kell mindenbe belepofázni. Ha valaki ennyire szeretne megváltoztatni mindent, miért nem csinál új módot.Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.
-
Gery D.
Topikgazda
Le Harve előtt már ott van Ash. Ez az elveszett csoport küldetés és a Ki ölte meg a Katonát Cordon-ban folytatása.
-
Gery D.
Topikgazda
Elvileg akkor adja be, amikor az a feladat, hogy találj valakit, aki ismeri az eltűnt csapatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest