Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TXT

    őstag

    Sracok!

    Azt hogyan lehet orvosolni, hogy a Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Champion hangkartya optikai kabelen megszolaltasson egy Logitech Z-5500 hangfalszettet???
    Legujabb PAX van fent, ezzel sem mukodik csakugy, mint a gyari Creative legujabb szoftverrel sem. (Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Driver 2.17.0009 )
    Hiaba van fent a DDL es a DTS, akkor sem erzekeli, SOT, amikor alapertelmezettnek jelolom a SPDIF Out-ot es raklikkelek a "TESZT"-re, azt irja ki, hogy "Az eszkozt jelenleg egy masik alkalmazas hasznalja. Zarjon be minden olyan programot, amely hangot jatszik le ezen az eszkozon, majd probalkozzon ujra". Pedig semmi nem fut, csak a Windows. Raadasul, ha ilyenkor akarok a Windows Media Player-rel elinditani barmit azt irja ki, hogy a "Windows Media Player problemat eszlelt...." es el sem indul a kivalasztott hang vagy video fajl.

    Probaltam mar EZT es EZT, de ugyanugy nem hozott eredmenyt!

    A gepen Win7 64bit fut es ami abszolut furcsa, hogy regebben hasznaltam mar optikan ezt egyutt es akkor mukodott, majd sokaig nem hasznaltam es most ujra osszerakva a rendszert semmilyen megoldassal nem mukodik az optikain.

    Valaki tudja mi a megoldas??? :U :F

Új hozzászólás Aktív témák