Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz Rick3D #11950 üzenetére
Nem feltétlen hülyeség az ötlet. Bár én sem vagyok nagy mágus a témában és szintén várom egy hozzáértő válaszát is, de szerintem lehetséges. Lehet kapni olyan kvázi Y elosztót (egy kis műanyag bigyó hangkártyába illő véggel, 2 kimenettel amibe mehet a hangszóród - esetedben sok.1 - csatlakozója) amivel egy kimenetre két hangkeltőt is köthetsz. Csak hely kérdése, mivel nem túl vékony a szerkezet, nem biztos, hogy elfér több ilyen is egymás mellett. Ha megtalálom este, csinálok képet róla.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
HSM
félisten
válasz Rick3D #11950 üzenetére
Hát nem tudom, mire akarod használni, de elég tisztességes hangerőt tud ez a rendszer egymagában is... Bár ha a megsüketülés a cél....
Amúgy egszerűbb, olcsóbb alapból egy erősebb szettet venni, mint ebből kettőt.... EGy komolyabb 400-500W körüli rendszerrel már kertes házban is utálni fog a 3-3 legközelebbi szomszéd. -
-
Rick3D
senior tag
megsüketülés neem csak elég gyakran van nálam buli és szeretnék a kedves vendégeimnek biztositani mindent és már csak ez hiányzik. Valóban ez is sokat tud én ezt nem is vittam meg vagyok vele elégedve csak ennél még kellene nekem kicsit több másrészről 2 szomszédom már emlitette hogy nem kellene bömböltetni
-
Rick3D
senior tag
Mint említettem nem vagyok jártas hangcuccok terén tehát nekem a subwoofer opció is újdonság volt pár hete , ha bekapcsolom nagyon megemeli a bass erejét pl: rapp számoknál igazán kivehető.Tehát a gondom csak annyi vele ha benyomom és max hangerőn van minden akkor jön az égett szag és az én fülemnek mintha jóval halkabban szólna maga a zene szám mint elötte.Jó pár napig 1000 hz használtam de egy ideje átváltottam 80 ra.Arra tippeltem hogy túl lett hajtva ezzel a hangkártyával de ha van más ötleted vagy specko beállitásod szívesen fogadom
-
HSM
félisten
válasz Rick3D #11957 üzenetére
Az egy Logitech Z560 volt, zsinórban kétszer is sikerült kiherélni a mélyet benne szilveszterkor. Buli volt nálunk is, az utca végén is hallani lehetett, amíg bírta a szett. Most már csak az utódját kapni, a Z906-ot meg Z5500-at, azok nem tudom, mennyire bírják. A Z560 is szuperül bírta, ha nem tekerték fel nagyon.
Amúgy ilyen célokra sokkal jobban megfelel valami bazinagy stúdió hangfal, rendes,külső erőlködővel, ezek a pici vackok azért nem erre lettek kitalálva.
DOlby live-al amúgy nem tudom, mit csinálsz, az elvileg digitális kimenet, amit nem tud a 6000-es Genius....
Ekvalézerrel is jól fel lehet borítani ám a hangzást... De van akinek úgy tetszik, el tudom fogadni.Lehet túl lett hajtva, az égett szag erről árulkodik. A hangfal nem biztos, hogy bírja a maxot ilyen erős kimenetről... Kicsit lejjebb kell venni. Azért 150W az 150, nem 1500....
-
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Állandóan itt sírok, hogyha drivert szeretnék...
Szal mindig szoktatok nekem ajánlani egy pakkot X-fi XtremeGamer Fatility Pro karihoz.
Tudnátok linkelni a legfrissebbet?Nagyon szépen köszönöm!
-
Hopo82
tag
valaki tudna segíteni nekem h x-fi titanium kategóriában milyen optikai kimenetes hangkarit ajánlanátok?
néztem pár karit ezekről vki vélemény?Asus Xonar DGX
Esi Prodigy X-fi NRG
Asus Xonar D-KARAha valakinek van valami jó ötlete még szívesen várom, és előre is köszi mkinek a segítséget.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
PrinceHerceg
őstag
Esetleg egy kategóriával feljebb is léphetsz!
Ez a kártya ennyiért nem rossz vétel, sőt...
-
Hopo82
tag
válasz PrinceHerceg #11970 üzenetére
hááát nevezhetjük "váltásnak" is csak épp a logitech z906-ot nemrég vettem és eddig alaplapi hangkarival hajtottam optikán szval ezt szeretném leváltani mivel mindenki azt mondja h mérföldekkel jobb a rendes hangkari mint az alaplapi
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
Hopo82
tag
válasz PrinceHerceg #11971 üzenetére
de azon nincs optikai kimenet :S
-
PrinceHerceg
őstag
válasz Hopo82 #11974 üzenetére
De bizony hogy van csak másféleképpen, viszont a végeredmény ugyan az, és jár hozzá a spéci kábel átalakító is, szóval ne ijedj be!
Bár Én a helyedben nem az optikát nyaggatnám, hanem az analóg bekötést, ami sokkal szebb hangot adna a Logid alá, persze nem ennél a karinál, hanem pl egy Auzentech Prelude 7.1-nél!
[ Szerkesztve ]
-
Hopo82
tag
válasz PrinceHerceg #11975 üzenetére
És akkor az optikai kimenet az mire való ha hangra mki az analóg kábeleket ajánlja?
-
Hopo82
tag
-
Hopo82
tag
és a logitech z906 gyári kábelei jók vagy azokat is cserélni kellene ha analóg bekötést választok?
-
Hopo82
tag
válasz PrinceHerceg #11979 üzenetére
de miért jobb az analóg mint az optikai? mikor vettem a hangfalat meg mondták h szerezzek be optikai kábelt is :d
-
Hopo82
tag
válasz PrinceHerceg #11981 üzenetére
értem akkor most így alaplapival jobb ha optikán tolom mert a logi erősítő jobb kb mint az alaplapi hangkari.
-
Hopo82
tag
válasz PrinceHerceg #11983 üzenetére
köszi az infót az asus xonar d1-ről vélemény?
-
HSM
félisten
válasz PrinceHerceg #11981 üzenetére
Meg analógon átmegy (bizonyos szempontból) veszteség nélkül az 5.1-es jel, míg optikán nem, csak tömörítve Dolby vagy DTS-be, ami nem veszteségmentes. Illetve a hangfal belső dekódere se biztos, hogy olyan szép hagképet állít elő, mint egy top hangkari.
Szerk.: Hopp, ezt (#11980) Hopo82 üzenetére szántam válaszul.
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz PrinceHerceg #11985 üzenetére
Princeherceg!
Érdemes az Elite Pro mellé venni egy olyan Titanium HD-t, amit belinkeltél? Érhet valami plusz meglepetés hangzás terén? Mert tényleg jó áron adja a srác
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Satyricon
addikt
válasz PrinceHerceg #11988 üzenetére
Magyarán érdemes mellé megvenni, mert alázza az Elite Pro-t? És akkor milyen kábel is kellene hozzá?
Jack-rca kábel?
Szerk.: Jah, mopst nézem a képeket a csatijáról! Magyarul csak sztereo hangfalakhoz lehet használni a karit, analógon.
Vagy
optikain 5.1-be. Jól értelmezem?
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Van egy SB X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series hangkarim.
Namármost, eléggé össze vagyok zavarodva mert felraktam a PAX drivert és el elszáll a mélyem.
Tudtok valami használható drivert hozzá?Ha esetleg lecserélném ezt a kártyát mire érdemes váltani?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
CsIrKeRaToR
tag
Sziasztok. Tudom hogy nem X-Fi-s,de a Creative Sound Blaster Live! 5.1 PCI-os hangkártyához kérlek,linkeljetek már valami használható drivert.
"Egyszóval dőljünk hátra és nézzük ahogy a közizlés prostituáltként árulja magát az útszélen és a becsület a szeretettel karöltve kivérzik az árokban."
-
PuMbA
titán
válasz CsIrKeRaToR #11993 üzenetére
13 éves kártyához nincs driver
-
MACI PAPA
csendes tag
Szisztok!
Vettem egy X-fi platinum kártyát,drivert nem kaptam hozzá.Tudnátok linkelni xp-s drivert hozzá?
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
válasz MACI PAPA #11995 üzenetére
Szia!
1. Elsőnek ezt tedd fel, mert ebben minden alap, kellő progi megtalálható.
2. Majd utána ezt... a friss driver végett...
Szép estét!
[ Szerkesztve ]
-
MACI PAPA
csendes tag
válasz PrinceHerceg #11996 üzenetére
Szia, tudnál adni egy direkt linket a PAX PCI XFI PAX Audio Suite DVD 2011 V3.00-hoz? Amit linkeltél nem működik. Köszi előre!
-
CsIrKeRaToR
tag
válasz PrinceHerceg #11998 üzenetére
W7.
"Egyszóval dőljünk hátra és nézzük ahogy a közizlés prostituáltként árulja magát az útszélen és a becsület a szeretettel karöltve kivérzik az árokban."
-
JaniACE
tag
válasz CsIrKeRaToR #11999 üzenetére
Szia!
Megpróbálkozhatsz ezzel: kX-Project
Sok sikert.Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest