Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pixelmester.

    aktív tag

    válasz BBéci #1844 üzenetére

    A BT valoban szar zenehallgatas szempontjabol, de megis eroltetik a gyartok... es mivel ez egy jelentos funkcioja, ezert igenis van letjogosultsaga annak, h valaki ebbol a szempontbol alkot velemenyt.
    En is osszehasonlitottam a MM-ban az sh5-ot a sonykkal es az sb20-szal, es messze az sh5 tetszett a legjobban. Igen bt alapjan ;) de ha valami mar bt-rol is jol szol, akkor az kabelrol csak megjobb lehet. A jbl sb250 meg recsegett ossze vissza, meg csak parositani is alig lehetett, raadasul minimum hangeron is uvoltott, mintha nem is szamitana, h a telon allitottam a hangerot...
    Raadasul az lg sokkal premiumabb hatasu fizikalilag. Az a zongosalakk fekete muanyag valami borzalmas....
    Es igenis fontos a kijelzo, h lehessen latni, h melyik bemenet aktiv, lehessen eq-t, melynyomo-aranyt, hangerot allitani ugy, h latja is az ember...
    Ja, es az elado szerint az sb20-nal es jbl-nel nem is lehet a subwofer arányát állítani. Szerintem ez eleg gaz... az Lg-nel van ilyen funkcio is, es nalam ez szempont.
    Valaki irta, h nem tudja komolyanvenni az Lg audioeszkozeit a harman/kardonnal es jbl-lel szemben... nos, ha jol tudom ezeket a cegeket is mar rg megvette a samsung, es mar csak a nevet kell megfizetni. De a 100alatti kategoriaban ezek nem annyira jok.
    Es ertem en, h meg a dragabb soundbarok sem kizelitik meg a denon erositobol, arany kabelekbol allo rendszereket... epp ezert nem is szabad tul dragat venni beloluk.
    En pont nem vagyok egy igenytelen ember, foleg muszaki teren nem, altalaban mindenbol felso kategoriasat szoktam venni, de filmnezesnel ugy erzem, h egy sh5 is eleg jol kiszolgalna az igenyeimet.
    Remelem, nem bantottam meg senkit.

Új hozzászólás Aktív témák