Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz brownus #9058 üzenetére
1. A Doctor egyik legnagyobb nemezisei. Ki mást vártál? Mondjuk túl sokat nem szerepeltek.
2. Szerintem pont nem probléma ez, sőt érthető is a vívódása.
3. A 3 Doctor között pont elég poén volt, jobb is hogy nem erőltették.
4. De miért lenne erőltetett, vagy miért érzed annak? 50. évfordulós témának szerintem pont jó hogy nem hoztak be túlzott újításokat. Majd az új évaddal tegyenek így inkább.
5. Mondjuk ez érdekes volt, de annyira nem zavaró. Itt most nem róla szólt a rész, vegyük inkább kikacsintásnak a cameoját.
6. Engem nem zavar, a Pond szálat egész jól lezárták. Én inkább River-t hiányoltam.Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz spammer #9106 üzenetére
Igazából hogy teljesen élvezhető és érthető legyen minden, párhuzamosan kellene nézni a Doctor Who-t meg a Torchwood-ot.
Pár hónapja kaptam egy leírást hogy érdemes nézni:
"Mintha már lett volna szó sorrendről ebben a topikban, de azért összeszedem. Célszerű némi sorrendiséget tartani, mivel a Doctor Who crossover részei igencsak spoileresek és/vagy kevésbé érthetőek a Torchwood eseményei nélkül. Nem kifejezetten párhuzamosan kell nézni, mivel adásidőben nem fedték, hanem kiegészítették egymást a sorozatok, szóval teljes évadokat lehet mindkettőből darálni. A javasolt sorrend:
DW 1-2. évad
TW 1. évad
DW 3. évad
TW 2. évad
DW 4. évad
TW Children of Earth
DW special-ök (4. és 5. évad között)
TW Miracle Day
DW 5-6-7. évad
(Bár a 11. Doki és Jack nem találkoztak, szóval innentől nincs jelentősége)
... állítólag lesz még Torchwood valamikorJa, és van még a Sarah Jane Adventures is, az a fiatalabb korosztálynak szóló spin-off, a DW 2. évada után kezdődik, és az egyes évadok felváltva nézendők a DW évadokkal (a DW special-ök is egy évadnak számítanak ebből a szempontból). Nem sokról maradsz le, ha kihagyod, bár aranyos sztorik ezek is. De van olyan DW rész, ahol crossover van ezzel is, és érthetőbb, ha tudod, hogy kik bukkannak fel benne."
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új Supnat egész jó volt.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz spammer #9135 üzenetére
"Sajnos a hibája eddig az egésznek az, hogy erős túlzások vannak a történetekben. De még nem is ez a legnagyobb gond, hiszen ez egy fikció, kalandsorozat stb., egész epic dolgok vannak benne sokszor, amik tényleg ötletesek. Inkább a megoldások, feloldások, lezárások a történethez (a téthez) képest olyan egyszerűek és/vagy összecsapottak sokszor, hogy egyszerűen súlytalanná teszik a komolyabb, grandiózusabb történeteket, eseményeket is"
Azért ne felejtsük el, hogy hivatalosan a Doctor Who még mindig családi sorozat.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Magyar Sci-fi a Kickstarteren.
Jaj, ne. Soha nem fog JÓ magyar scifi készülni.
Amozon.com-on a BSG teljes sorozat BD-n csak 90 dollár.
#9161) Integra
Kedves asszony lehet.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz spammer #9396 üzenetére
""Viszont a sorozat simán a kedvenceim között van már, minden kezdeti szenvedés ellenére azt mondom, hogy simán megérte, mert zseniális és varázslatos utazás volt. Köszi mindenkinek, aki biztatott, hogy megéri folytatni. '"
Az előzőekhez csak annyit hogy kinek mi jön be, nekem fantasztikus volt az évfordulós rész.
Viszont ezért a mondatodért egy rohadt nagy virtuális pacsi, megmondtuk hogy érdemes nézni, a kezdeti gagyiság ellenére is. Van amúgy Doctor Who topicunk is. [link]
Oh és a vége szerintem gyönyörű lett:
'Clara sometimes asks me if I dream.
' "Course I dream," I tell her.
' "Everybody dreams.
' "But what do you dream about?"
she'll ask
' "The same thing everybody
dreams about," I tell her.
' "I dream about where I'm going."
'She always laughs at that.
' "But you're not going anywhere -
you're just wandering about."
'That's not true. Not any more.
'I have a new destination.
'My journey is the same as yours,
the same as anyone's.
'It's taken me so many years,
so many lifetimes,
'but at last I know
where I'm going,
'where I've always been going.
'Home... the long way round.'szerk:
Nem tudom Sherlock-ot ismered-e, de ezt nézd meg, fan vágáshoz képest jó cucc lett.
[link][ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Frank Darabont beperelte az AMC-t a The Walking Dead és az abból származó profitrészesedések kapcsán. Ezt a cikket érdemes elolvasni (akinek még több ideje van, az elolvashatja a 74 oldalas “periratot”, amit beadtak – tele van olyan dolgokkal, amik marha érdekesek), nem csak a perről szól, hanem a The Walking Dead költségstruktúrájáról, fizetésekről és jogokról, Darabont kirúgásáról, de nekem éjszaka sok volt, elvesztem a számokban, pedig nagyon szívesen írnék egy efféle posztot, mert tömve érdekes adatokkal, amiről általában nem írnak. A perirat végén a bizonyítékok is érdekesek."
source: sorozatjunkie
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bambano #9695 üzenetére
Na de pont ez az, hogy nem pusztította el végül, hanem egy másik dimenzióba került. A mostani részben is simán visszatérhettek volna, de akkor meg megint egy időháború tört volna ki ahogy mondták a részben is. Plusz Trenzalore is olyan lett volna, ahogy korábban láttuk.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jelenleg nem található sehol, szóval szerintem tényleg nem adták le.
port.hu-ról egy hsz:
"Sziasztok! Ha jól emlékszem a múlt héten adták az 1-2. részt. Ma adják az 1. és 4. részt. A jövő héten már az 5. és 6. részt adják. Hova tűnt a 3. rész? Az évadoknál is ha a 4. évadra kattint az ember akkor látszik a listán, hogy 1, 2, 4, 5, 6, stb."
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #9875 üzenetére
Hohohóóó, ez is visszatért meg a Supernatural is. LEsz mit nézni este.
Meg Intelligence is. Na király.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Shield
1x11
Na ez a rész nem volt olyan rossz.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Junkie-ról
"Írtuk már korábban, de a Da Vinci’s Demons 2. évad kapcsán nem árt megismételni: az új magyar FOX-sorozatok, ha a csatorna utoléri magát, nagyjából a kinti sugárzással egy időben fognak jönni, tehát többek között a következők feltételezhetően The Walking Dead, Sleepy Hollow, 24: Live Another Day, Crisis, Gang Related."
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na meglestem az első két ( ami három) részt a Helix-ből. Egész normális sorozatnak tűnik.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest