- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Falcon meg a Winter Soldier
Első rész egyelőre tetszett, vicces volt látni Bucky-t az agydokinál. Kicsit lassan indult, de gondolom beindul majd.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Debris
3. rész.
Ahhoz képest,
hogy egy mezőn játszódott szinte az egész rész, meglepően érdekes volt. Kicsit bővítették a világot, megismertük vélhetőleg a hajó meghajtásának egy részletét, plusz apuciról is kiderült, hogy a sírjában más fekszik. Engem továbbra is érdekel a széria, mégha továbbra is low-budgetnek tűnik. Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Falcon and the Winter Soldier
2. rész már jobb volt szerintem, de ez a Walker már most eléggé idegesítő, a társáról nem is beszélve.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz headhunter86 #55690 üzenetére
"Hihetetlen, hogy tudtok ennyire odalenni ezekért a cuccokért."
Izlesek es pofonok. Biztos te is nezel/neztel olyat amit mas bottal sem piszkalna annyira hulladek
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Falcon and the Winter Soldier
4. rész
Na csak összejött, hogy szérummal erősítik fel az új kapitányt. A végén az a véres pajzs elég brutálisan nézett ki, ezek után nyilván a kormány nem fog már annyira puszipajtásként viselkedni Walkerrel. Eddig sem volt szimpi a fazon, ezek után meg neki annyi kb. Amit nem értek, hogy itt vagyunk két résszel a vége előtt, és Zemo kvázi még nem is kapott nagy szerepet, holott anno mindenki úgy vette, hogy ő lesz a nagy főboss. (Gondolom majd az utolsó részben, vagy annak a végén cliffhangerként megkapjuk) [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz jonnyjoker01 #55713 üzenetére
Te vagy az egyik kivétel, de nagyon sokan a mai napig beskatujázzák az animéket és még csak meg sem próbálnak túllátni azon, hogy millió féle stílusú sorozat/film létezik.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bad Pritt #55722 üzenetére
"Ahogy az egész sorozat, úgy a harcjelenetek is például nagyban merítenek az Amerikai Kapitányból szerencsére, nem akarták feltalálni a spanyolviaszt és láthatóan volt pénz látványos bunyókat összerakni, kevés sorozat tud ilyen mozifilm minőséget produkálni."
A
harc konkrétan majd lemászott a képernyőről olyan jól nézett ki.Dora Milaje Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lassan indul a Moon Knight forgatás. Oscar Isaac és Ethan Hawk már Budapesten.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Állítólag kiszivárgott a Love, Death + Robots S2 előzetese:
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Itt a hivatalos trailer, egyben bejelentették a 3. évadot is. \o/
LOVE DEATH + ROBOTS VOLUME 2 | Official Trailer | Netflix
- Május 14.Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Falcon meg a tél katona
Évadzáró.
A ruhás tippem bejött, kicsit a rész olyan biztonsági lezárásnak tűnt. Sharon titka nyilván kitűnő alap lenne egy több szezonos folytatáshoz, kérdés, hogy ezt meglépik e a készítők. Nekem amúgy tetszett ez a széria is, kíváncsian várom hogy mit kapunk a Lokitól. Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gyuromoj #56027 üzenetére
Nofene, erről el is feledkeztem. Jöhet. (Anno első szezont bírtam, remélem hasonló lesz ez is)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Debris
1x09
Huh,
time loop téma, alapból pozitívan indult a rész és tartotta is magát. Hamar elrepült az egész epizód, így csak még jobban várom folytatást. A rész vége érdekes lett és nem csak a másik valóság megjelenése miatt, hanem amit Maddox mondott: "Don't let him trigger it again" Mintha tudna a roncs létezéséről és annak hatásáról. (Lehet visszakapta ebben az idősíkban a fiát, vagy az meg sem halt?) Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Debris
10. rész
Na a Maddox téma hamar el lett felejtve.
Nagyjából ilyesmi lezárásra számítottam, bár azért valami csavar jöhetett volna. Mondjuk az idővonal így is módosult kicsit ugyebár, mert az ürge nem ment oda az étterembe. (Kvázi valszeg nem is az eredeti idővonalra kerültek vissza akkor?) ______
Totál elfelejtettem hogy már hetek óta meg a Final Space új évada. Valaki elkezdte már?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Két nappal előrehozták a Loki premierjét. Június 9-től lesz látható minden szerdán a Disney+ -on.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
LOVE DEATH + ROBOTS VOLUME 2 | Official Red Band Trailer | Netflix
(Felnőtt trailer)Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sweet Tooth: Az agancsos fiú | Rövid előzetes | Netflix - Június 4-től.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem elfelejteni, ma jon Love, Death and Robots Vol2.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Maxxy10 #56306 üzenetére
Nekem ez igy keves. Marmint nincs gondom junkie-val, meg amugy lenyegeben amugy is csak lovaglunk a szavakon mert nincs osszefugges a reszek kozott, igy tokmindegy hogy a jovore erkezo reszek uj evdban jonnek vagy mostani folytatasakent.
Siman elfogadom h iden csak ennyit kapunk, aztan johet uj szezon jovore.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
"it's highly possible Netflix opted for a lower episode count in order to minimize the time between seasons as they've done for a number of other shows."
Plusz cikk szerint a koronavirus is lehet a hatterben. De ez sem ir arrol h ket reszre bontottak 2. Evadot.
(Nem kotekszem, ne bantsatok pls. 🥺)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
LOVE DEATH + ROBOTS
Vol2.
Szerintem ez összességében gyengébb volt az előző szezonnál, bár akadtak benne jó részek. A 3. és 4. rész tetszett a legjobban, a legnagyobb WTF meg talán az utolsó epizód volt.
Esélytelen, hogy a világ így reagálna egy óriásra, kvázi szerintem biológusok, tudósok stb. azonnal rácuppannának a hullára, nem is beszélve arról, hogy kvázi világszenzáció lenne. Itt meg...feldarabolják, random emberekhez kerül, a broki meg egy cirkuszba... szerk: Ok a karácsonyi is jó volt.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest