- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- Ennél azért többet várunk a Nubiától
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
en azért reménykedtem valami full vibranium ruhaban, valami olyasmiben, mint a párduc amit kapott a tesojatol. bar a nyakat nem tudom ebben hogy tudta mozgatni. egyetlen dolgot hiányoltam, amikor FalconCaptain harcolt a végén a lánnyal es az rákiáltott, hogy maradjon lenn, mire Sam sokadszorra is felkelt. ott annyira, de annyira passzolt volna egy "i can do this all day" mondat.a resz jo volt es szerintem a sorozat is. a vandanal pedig összehasonlíthatatlanul jobb. az elozo részben úgy voltam túltoltak ezt a fekete vonalat, itt viszont az egész iv tökéletesen passzolt. végül kihoztak a csajt is főgonosznak, szóval nem sajnáltam egy pillanatig se. Loki meg odebb van, de majus 4-en jon a Bad Batch. szoval megint lesz mit nezni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Elite: Dangerous
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Ford topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Mobil flották
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok