- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Mandalorian
S02E03
KB semmi nem történt, de tetszett. Jöhet folytatás, bár gondolom nem a következő részben
találkozunk Ashokaval. Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Janaboy #53739 üzenetére
Igazából szerintem viszonylag tűrhető sorozatzárónak is elmegy.
Én örülök hogy végignéztem a 15 évadot, mindig különleges sorozat marad a számomra.MInden jó ha a vége jó, csak pl Eileen-ékkel nem tudni hogy mi lett, meg Jack azért visszahozhatta volna Castielt is. No mindegy, ez legyen a legkevesebb. Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz headhunter86 #53766 üzenetére
Nem sok Battlestar Galactica-t neztel gondolom
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elvileg ma indul Hulu-n. Imádtam anno, fix hogy ezt is nézem. (Konkrétan a nyitó dalszövegét a mai napig fújom kívülről. )
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mandalorian heti részében megint semmi érdekes nem történt, de még így is tetszett. Na a jövő hét már érdekesebb lesz, mert evileg jön
Ashoka. Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Supernatural sorozatzáró
No, valami ilyesmire számítottam, de
De ez legyen a legkevesebb, remek 15 évet tudhatunk magunk mögött, imádtam szinte minden percét még ha akadtak jóval gyengébb évadok is.azért megjelenhetett volna néhány régi szereplő, vagy ismerős egy végső nagy összeröffenésre. Eileen-t sajnáltam hogy nem hozták vissza, igazán illet volna, hogy ő és Sam együtt öregednek meg és akkor nem csak a fia állt volna ott az ágynál. "Aaaaand cut!"
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #53889 üzenetére
Jó rész volt bizony ,még nekem is tetszett bitangul.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ZavaBalazs #53910 üzenetére
Ott a pont,
Ezra miatt kérdezte Thrawnt ez szinte biztos. Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Mandalorian
Bitang rövid volt a heti rész, de wow, mi minden történt.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Komplikato #54032 üzenetére
Ahogy látom többnyire egy kicseszett nagy LED fallal dolgoznak a stúdióban. [link]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz woodworm #54154 üzenetére
The Mandalorian S02E07
Amikor megláttam Fett "felújított" szettjét, azonnal eszembe jutott, hogy vajon a hajót miért nem polírozták ki. Anno a Klónok Háborúja filmben jó kis űrharcot toltak vele a törmelék mezőben azokkal a szeizmikus töltetekkel.... Erre előhozzák ugyanazt töltetet és kicsinálnak vele két Tie Fightert. Na ott azért vigyorogtam, tetszett. Mando egyébként szép nagy változáson megy át, látszik ezen a sisak levétel dolgon is. Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FollowTheORI #54157 üzenetére
Az öreg kb valszeg össze is csinálta magát remélem.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Mandalorian
Évadzáró
Oh, az a végkifejlet.
Amikor mondták hogy csak 1 Xwing érkezett, már sejtettem, hogy ki lesz a pilóta. Aztán megjelent a zöld fénykard és ott állt CGI Luke. Amúgy nem olvastam utána, hogy lesz-e még új évad (Nyilván a darksaber téma miatt adná), de ez az epizód elment sorozatzárónak is szerintem. (Helyét átveheti a jövő decemberben érkező Boba Fett spinoff) Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz w.miki #54367 üzenetére
Ez kvázi kötekedés a részedről
Olyan anyagból készültek, amik a fegyverek lövését bírja, a fénykardét nem. Utóbbiból nagyon kevés ilyen létezik, kvázi a kánonban eddig a beskar az egyetlen. (Holott van más is, electric staff pl, vagy a vibroblade) [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Remélem más is várja ezt rajtam kívül. Első két évad remek volt szerintem, imádtam.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Chilling Adventures of Sabrina
Sorozatzáró
No ennek is vége sajnos
én bírtam a szériát, lehet valamikor ránézek majd képregényre is egyszer. Tetszett ez a részenként egy "rém" bár a befejezés talán lehetett volna jobb is, de talán még így volt a legésszerűbb lezárni. Meglepő volt a régi Sabrina sorozat szereplőit meg a beszélő Salemet betenni a szériába, emlékszem hogy régen mennyit néztem azt a sorozatot, és mennyire nem szerettem. (Csak más nem volt) Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elkezdtem a Brooklyn 99-t. Le is pörgött két évad, remek sorozat.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
WandaVision
1-2. rész
Egyelőre nem tudom hova tenni a sorozatot,
de gondolom az egész Vanda agyában játszódik, vélhetőleg Vízió elvesztése után. Kíváncsi vagyok végére, főleg hogy ugye valszeg az egész egy Sword bázison játszódik. Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tippre
egy Sword bázison van a valóságban Wanda, a tagnak meg sikerült bejutnia az elméjébe, de ő nem akar "felébredni/visszamennI", mert itt legalább együtt élhet Vízióval, így az egész szimulációt visszapörgette a terhesség kiderüléséig. De csak nyilván találgatok a józan paraszti eszemmel, simán lehet hogy totál mellélőttem.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz headhunter86 #54633 üzenetére
2. rész végén már
színes a világ, szóval az epizódokban lépkednek az 50-es 60-as 70-es évek között, végén meg gondolom modern korban játszódik majd. Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
WandaVision
3. rész
Hm, úgy tűnik, hogy mégsem Wanda fejében játszódik az egész. Valszeg létrehozott egy elzárt területet, ahol megalkotott magának egy idillinek tűnő világot. Na ebből mit hoznak ki. Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Káosznak nem mondanám, inkább csak újabb kérdéseket vet fel továbbra is. Nyilván így 3 rész után még semmit nem tudunk, csak találgatunk, de engem pont ezért érdekel a téma. Jó nyilván én kedvelem amúgy is MCU-t, szóval nálam alapból pozitívan indult a széria, még akkor is, ha ki nem állhatom alapból a sitcomokat.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Wandavision
4. rész
Na legalább úgy tűnik kiderült, hogy tényleg Wanda hozta létre a helyet és mivel felbukkant Vision halott feje is, valszeg azért amit múltkor is mondtam. Nem akar a Vision nélkül létezni és létrehozta ezt a "várost" Izgalmas dolgok jönnek úgy érzem. Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest