Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz gbors #59704 üzenetére

    Hát nemtom. Nálam azért csapta ki kicsit a biztosítékot, mert ha maradunk az Alien párhuzamnál, amire azért erősen épített az egész évad, akkor ott minimális magyarázattal ÉS képi eszközökkel mutatták be, mennyire más organizmus az alien: nincsenek látható érzékszervei, savas a vére, túlvilági az egész lény felépítése, láthatóan nincs köze a földi szén alapú létformákhoz azon túl, hogy belőlük születik meg, úgyhogy mikor Ripley kilövi az űrbe, az emberben nem támad az a gondolat, hogy miért nem pusztult el a vákuumban.
    Na most a Silent Sea amit megmagyarázott és mutatott mellé, az annyi, hogy a kislány egy ember-hal hibrid, emberi érzékszervekkel, kopoltyúval, kis pikkelyekkel és emberinek tűnő vérrel, de semmi nem indikálná, hogy ő túlélheti az űrben akár napos, akár árnyékos oldalán is van a Holdnak. Viccen kívül mondom, ha elhintették volna, hogy mondjuk medveállatka dns is van benne, mert az egy rohadt ellenálló kis jószág, akkor gond nélkül elfogadom. :D
    Szóval nem azzal van bajom, hogy ő ezt kibírja, azzal van bajom, hogy a sorozatnak lett volna lehetősége a néző felé elhinteni, hogy ő ezt kibírhatja, de nem tette meg, helyette tényleg a vizet molesztálták tovább.
    De őszintén ez egy apró probléma csak, az összkép attól még rendkívül pozitív marad számomra. :)

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák