Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    válasz Janaboy #48515 üzenetére

    Altered Carbon és Osmosis be van tárazva, még nem jutottam el hozzájuk, egyre csak nő a My List.

    A (külső) helyszínek nagy része ugyanolyan szürkés kopottas, mint GoT-ban, de az események miatt más a dinamikája és vannak (gondolom lesznek is még) napsütéses világos tájak, mint a játékban is voltak.
    A párbeszédek hasonlóan hosszúak és lassúak, csak nem annyira szövevényesek.
    Van pár vicces jelenet, a humor egy részét is áthozták a játékból, de nem annyira domináns így 3 rész után, inkább szarkazmus, GoT-ban ez volt bőven, de nem voltak kimondottan vicces jelenetek / párbeszédek.
    Az első 3 rész igazából nagyjából a szereplőket és életútjukat mutatja be, mondhatni felvezetés szerintem a következő pár részhez és a végkifejlethez.
    De egyébként nem nagyon hasonlítanám GoT-hoz, mert ott volt inkább az intrikán a hangsúly, a Witcherben meg kellően sötét és horroros a hangulat (a szörnyek miatt is), mint ahogy ígérték. A hasonló díszlet és táj viszont nem feltétlen azonos, szóval simán el lehet különíteni őket.
    Ezt most csak az érzékenyek miatt teszem spoilerbe, de aki nézte az interjúkat a készítőkkel, látta a 3 karaktervideót és olvasta a hét eleji kritikákat is, azoknak nem lesz meglepetés.
    A 3. rész elég intenzív, főleg a második fele, lesz benne majd egy hűha érzés, nekem legalábbis az volt. Kicsit helyrerázzák a szereplőket, ha másképp írnám már tényleg spoileres lenne.
    Eddig tetszik, nem minden, de folytatni fogom. :K Ha tartják ezt a felfelé menő irányt, akkor a végén még lehet majd elismerően is fogok bólogatni. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák