Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    válasz jonnyjoker01 #48359 üzenetére

    The Expanse

    Azt kell mondjam borzasztóan csalódott vagyok így a 3. évad végén.
    Ha valamit borzasztóan gyűlölök, akkor az az emberi butaság, ebben meg van itt belőle bőven. Rákerestem a könyvekre, mert azt gondoltam valaki megírta ezt 100 évvel ezelőtt, ami még mindig a nonszensz értékek korában történt, és meglepődve láttam, hogy 2011 utáni dátumokat találok.
    Az utolsó 2 részre már komolyan nem az emberiségnek drukkoltam. Megérte volna tényleg kaszálni az egészet a p-be egy sokkoló lezárással, ha már a könyv írója vagy a forgatókönyvírók ennyire bénák.
    Ezek után nehezen hiszem el, hogy az Amazonos új évad jó lehet. A sztoriban hatalmas lehetőség van (egy darabig azt gondoltam, hogy jééé, StarGate Universe, de nem), remélem ezt nem úgy folytatják, ahogy abbahagyták és új gárda vette ezt a kezébe.
    Eddig sem jött át a szereplők vergődése, remélem ezután sem szorulásos arccal és könnyes szemekkel fog mindenki a kamerába bámulni, mint STD esetében, mert abból már elég volt.
    Tényleg csak a fejemet tudom csóválni. :(
    Mégpedig azért, mert vagy nem veszem komolyan és akkor meg már teljesen érdektelen is, de a baj meg az, hogy a készítők ezt komolynak szánták, vagy ha meg komolyan veszem, akkor a minőség meg borzasztóan leromlott a 3. évad végére és eddig sem volt benne komoly és mély tartalom a felszínes párbeszédekben.
    A kliséket már meg sem említem, mert ahogy visszaolvastam az nem tűnt fel az embereknek.
    :( x10000000000000000000000000000

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák