Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    válasz xors #40724 üzenetére

    Westworld-höz:

    1. William csak kva mákos :D . Meg elvileg ugye ezt a narratívát Ford neki írta, hogy jusson ki, meg játszon. Vagy valami ilyesmi volt az évad elején. Szóval főkarakter és kell még a sorozatba a végjátékhoz....szerintem :) .
    2. Spéci mellény, ami jelzi a lakókat, hogy melyik irányból jönnek. A csaj ott a nagy virtuális térképnél mondja, hogy beállította a lakók "hálózatára" és így tudják érzékelni őket. Mivel ugye "tök sötét van", nem mennek a kamerák, érzékelők stb.
    3. Erre nem tudom a választ :) . Nekem ez a legutóbbi rész abban nem tiszta, hogy akkor most mikor mi is történt. Nagyon ugráltak össze-vissza az idősíkokon és a vége teljesen megkavart. Részben értem, de nem állok neki kifejteni, mert azt ne bírná a fórum motor :D . Annyi "biztos" hogy Ford beültette magát Bernardba.

    (#40725) Crisp Rat: :R . Alig várom, hogy legyen hozzá felirat, mert imádtam a sorozatot és a karácsonyos különkiadást is. Ezt a legutolsó "részt" meg mikor megláttam, hogy 2.5 óra, már előre csorgott a nyálam. Meg is hallgattam a főcímzenét, vagy 10x egymás után :D .

    [ Szerkesztve ]

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák