Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    The Girlfriend Experience 1. évad

    Sajnos elég felületes volt, pedig lett volna lehetőség a fiatal joghallgató/gyakornok lány luxuskurvának áll történetben. A tanulói és gyakornoki/munkahelyi szál nagyon semmilyen volt, tényleg csak a kis drámának szolgált, de az egész olyan mellékes volt végig.

    A legtöbb részben legalább 2-3 alkalommal van szexjelenet (Starz csatorna!), ami egy kicsit egysíkúvá és unalmassá vál(ha)t egy idő után, hiába nagyon szép lány Riley Keough, aki kicsit olyan, mintha Emma Watson és Kristen Stewart keveréke lenne (valójában pedig Elvis Presley unokája).

    Sokkal "mélyebb" történetet és karakterábrázolást vártam, bár utóbbira mentség lehet, hogy a csaj eléggé önző és rideg, ezért nehéz is lett volna annyi érzelmet átadni a szerepben, de mégis... valami mélyebb kellett volna, legalább az elején (amikor még új volt neki a "szakma").

    Ennek ellenére volt egy hangulata a sorozatnak, a zene a The Knick zenéjére hasonlít (és más Soderbergh filmekére... egyébként ez a sorozat is filmen alapul), alapvetően egy sötét, lélektani thriller-dráma... vagy legalábbis az akart lenni.

    [ Szerkesztve ]

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák