Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    The Flash S01

    Visszaolvasgattam és már nagyjából mindent leírtatok. Nekem nagyon tetszett. Ez a sorozat elérte azt amit 3 éve semmilyen más nem tudott nálam. Egyrészt a darát, rég daráltam már sorozatot. De a másik az, hogy tegnap nagyon sokáig néztem mert annyira kíváncsi voltam a végére. És nagyon keveset aludtam ez miatt. :)
    Én teljesen elégedett vagyok. Egy nagyon jó adaptációt és kivételesen jó sorozatot kaptunk. Nagyon élveztem végig. Azt sajnálom, hogy a többi DC sorozat nem ezen a szinten mozog.
    Most talán a Gotham kap még egy esélyt tőlem. Arrow nem, nagyon rosszakat hallok róla. Supergirl nevetségesnek tűnik nekem, bele sem kezdek. Marvel meg szóba sem jöhet nálam. Szóval a képregény sorozatot nekem a The Flash jelenti. És az lepett meg, hogy ha nem képregénysorozatként tekintek rá, akkor is nagyon jó szerintem.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák