Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • looser

    addikt

    válasz NoLF #5909 üzenetére

    Odáig vagyok értük, ne csináld!..na jó, ok, csináld, muszáj nézni :D

    Ma ezekkel barátkoztam:

    Cerna Hora Pater

    Közönséges és igen egyhangú ízvilágú láger, ehhez képest ez a közepes helyezés a ratebeer-en szerintem csak a származásnak szól. Első sörcsaph-os postjaim közt szerepelt a Petersbrau, na ez ugyanaz, csak cseh kézből. Nem rossz, de egyáltalán nem jó :-)
    3/10

    Svijansky Rytir Bitter

    Hú, ez igen! Ez az a világos íz, amit mindig keresek. Karakteres, jó komlós halványan édes és citrusos sör. Testes és sokáig érzed az ízét, intenzíven robban és tölti be minden szegletét a szádnak. 10 perce ittam meg és még mindig itt van, ezt szeretjük :-)
    8/10

    Bernard Jantarovy Lezak

    Kicsit vizes, de kellemes pirított malátás barnasör. Nem túl intenzív íz, kevés hab, enyhe karamell és narancshéj, és a komló is rendben van. Egész jó :-)
    7/10

    Bernard Cerny Lezak

    Hmmm, hát az igazat megvallva, erről már írtam, de megváltoztatták a címkéjét és ezek után simán leemeltem a polcról tetgnap a Kertészben, két korsó csapolt után (egy világos és egy duplabak), szóval az akkor leírtak állnak. Most az előzővel sikerült összehasonlítanom és hát ez jóval izgalmasabb, testesebb, fűszeresebb, mint a Jantarovy Lezak. Talán a Gösser Bockra emlékeztet, az mondjuk olcsóbb, de ez utóbbi két Bernard-ot csatos üvegben adják. Még mindig nagyon jó :-)
    8/10

    Utóbbiról nincs leírás, de egy itt kép erről a ronda ördögfejről, ami leváltotta a régi címkét :-)

    Mindent tudok a rákászszakmáról...

Új hozzászólás Aktív témák