Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz looser #24042 üzenetére

    ha nem talalsz, akkor a lervig 3 bean stout hasonlo a times 8hez, csak vanilia+cukor helyett tonkababbal. meg picit kevesebb anyag van benne, de majdnem annyira jo (abbol rum BAt kostoltam). elvileg abbol fog jonni a csakaba ahogy jsk irta par hozzaszolassal korabban.

    topikbol ahogy neztem mastol 4.5ot kapott. tenyleg elegge edes, majdnem az Omnipollo Lorelei szintjen. meg ugy is, hogy a bourbon hordo azert szepen lekerekiti. az orrom viszont utana fel oraig televolt vaniliacukorral.

    altalaban ilyen evente-ketevente szokott belole lenni release.

    4.75 - 5.0nal nalam szubjektiv faktor is van: ha fel oran keresztul kortyolgatva a sor vegig tudja az "ez valami zsenialis" erzest, altalaban oda sorolom. kiserleti skandinav pastry vonal nekem egyebkent is nagy kedvencem, talan azt es a tradicionalis apatsagi quad/belga dark vonalat szoktam konzekvensen felulpontozni az atlaghoz kepest.

    ---

    igen, systembolaget allami monopolium. nem minden olcsobb, pl ha szornyulkodni akarsz nezz ra mennyibe kerul egy uveg Jägermeister vagy piros Johnny Walker. kb 10 eves single cask whiskeytol olcsobb.

    Stigbergets göteborgi, van egy ilyen nevu hegy a kikotonel a muvesz/diaknegyedben, elvileg ott van a fozdejuk is. a Mega Muddle kb 25 sek (2.5 euro) aron realis, kb annyit tud. haromszor annyiert senki nem venne meg, 2.5-3.5 eur koruli aron eleg komoly verseny van.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák