Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • looser

    addikt

    válasz Shade45 #22712 üzenetére

    Nem mondanám rossznak őket, azt hiszem ezzel egyedül vagyok itt; az Eichbaum gyártja őket; a Pennynél "majmos sör"-ként vannak jelen, 0,33-as dobozzal. A session ipa nem rossz és annyira a stout sem, de elég alkoholosak, amit nem fed el sem a maláta, sem a komló, valószínűleg azért, amiért a Barths 8.3 - Argus Strong - Egger bock féle berugósöröknél is, mert egész egyszerűen nincs (elég) benne, esetleg pótanyagból kerül bele, vagy - de ez már csak elmélet - a cukrosítási (keményítőbontás) szakaszban az erjeszthető cukrokra mennek, ami ugye magasabb alkoholtartalommal és szárazabb sörrel jár együtt. Utóbbi miatt olyan rettenetesek az előbb felsorolt sörök. A SB imperial ipája elég kiábrándító, de ha kicsit malátásabb lenne és jobban megkomlóznák (forralva és hidegen), akkor mérföldeket ugrana előre. Ez persze nem cél ennél az évi többmillió litert előállító "kraft" főzdénél. Szóval nem sznobság, csak érdemes a helyén kezelni :-)

    Mindent tudok a rákászszakmáról...

Új hozzászólás Aktív témák