Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ROEL

    csendes tag

    Gyerekek! Itt tényleg mindenkinek ennyi pénze van? Játszunk a programokkal,ezt is és azt is kipróbáltam, ezt is és azt is használom,mégse jött be!
    Ez nem crack forum, de ahogy látom, a világ még nem hordott a hátán ennyi ''simlist''.(Elnézést)

    Valaki árulja már el, de tényleg a sok crackelt cucc mellet kinek van még törvényes progija a gépén! KI az a sok forumozó közül, aki a Vegas 7.0-át törvényesen használja?!
    Hogy létezik,hogy mindenkinek megvan minden ,mégsem tud vele mit kezdeni?

    Egy dolgot tisztán kell látni. A DVD gyártás ugy folyik, hogy a mester anyagot DLT-n, vagy akármilyen lemezen leadom a gyárnak,

    ( ez a gyár fügvénye, mert találkoztam már olyan sokszorosító céggel is, aki nem tudott dual layer lemezről sokszorosítani,ragaszkodott a régi DLT módszerhez, mert álítólag a rétegeket nem tudta leszedni a lemezről, ugyhogy külön kellett a Cartridge-n leadni )

    akik egy üveg tükrözést csinálnak és ennek alapján készülnek a lemezek.
    A védelem az authoring munka során kerül a lemezre, a macrovision (amiért egyszeri jogdíjat kell fizetni, melyet a gyártási menyiség határoz meg) és a CSS is.
    100 % ig meg vagyok arról gyözödve, hogy az Encore ráteszi a Macrovisiont bármelyik lemezre.Ugyanezt nem tapasztaltam a DVD Architectnél.
    Sőt, nem csak a macrovisiont, a CST is, az, hogy modjuk a nero másolja, az egy dolog.
    Az új nerok már nem figyelmeztetnek popup ablakban,csupán figyelmeztető szöveget írnak, a lemez másolásvédelemmel van ellátva, vagy valami hasonlót.Persze az egy az egyben való másolásnál ezt is kell tenni, figyelmeztet, aztán ír.A végeredmény pedig vagy egy nagy zöld képernyő lesz, vagy oks.
    Elvileg ugye a CSS-el ellátott lemezeket egy az egyben nem is tudod a számítógépedre másolni.Mert ha megteszed, akkor a végeredmény tényleg egy nagy zöld képernyő lesz és csodálkozol,hogy ez miért van.
    De akkor miért van a DVD Decrypter?Pont ezért, hogy leszedje a védelmet és felhúzza a gépedre a filmet, hogy aztán bármit tehess vele.
    Kell egyáltalán érteni ahhoz, hogy lemásolhass egy filmet?
    Szerintem nem, lgalábbis annyit, hogy kell berippelni, aztán a többi már gyerekjáték.A mai világban már ne akard levédeni a filmedet, mert ugy sincs értelme! Ha azt nézem, a törvényesen használható DVD feltörő progikból is már tultengés van.A nero egy a sok közül, bármit lemásolhatsz, de csak a saját felelősségedre.Vagyis figyelmeztet, de már nem olyan feltünően,mint régebben tette, aztán döntsd el te, mit akarsz tenni!
    A DVD-t nem lehet másképpen levédeni, csak a CSS-el és a Macrovisionnal.Ez nem is fog változni, akár ráteszed, akár nem, másolni fogják, mert a jó az kell, de ingyen!
    Ez Magyarország! I
    de kár bármit is csinálni ,ezek vagyunk! :R

    DVD Architect 4.0 HUI és Vegas 7 HUI : http://www.roel-film-productions.eu

Új hozzászólás Aktív témák